Afschermen schilderwerk

We hebben gekozen voor de mogelijkheid tot afschermen i.v.m de verbetering van de arbeidsomstandigheden tijdens slecht weer en afschermen maakt het mogelijk om langer door te werken, waardoor het aantal verletdagen wordt verminderd.
Afschermen van het schilderwerk bij een woning in Den Bosch

Dit komt de uiteindelijke planning van de diverse schilderwerken ten goede waardoor wij gemaakte afspraken zoveel mogelijk na kunnen komen.

Daarnaast is het mogelijk om werk van een constantere kwaliteit te leveren. 

Afgeschermd werken beperkt zich niet alleen tot de winterperiode. Wind en regen komen immers veel vaker voor, maar ook tegen een te felle zon is dit een prima bescherming.

Bel voor een afspraak: 06-28127796

Share us:

Sikkens Quality Painters

Sikkens Quality Painters

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Nijmegen en omstreken een Sikkens Quality Painter in huis!

Erkend Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Nijmegen en omstreken.

Koks Schilderwerken

Roskam 10
5258 JE Berlicum

Tel: 06-28127796

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, BredaBerlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, etc.