Schilder utiliteitsbouw Noord-Brabant

De vakschilders van Koks Schilderwerken voeren regelmatig schilderwerkzaamheden uit in de utiliteitsbouw. U kunt daarbij denken aan buitenschilderwerk aan (grote) kantoorpanden, maar bijvoorbeeld ook aan een grondige opknapbeurt of een compleet nieuwe look van hotelkamers. Ook kunnen wij schilderwerk verzorgen in zorginstellingen, zoals ziekenhuizen. Hoe belangrijk is het niet dat patiënten zich op hun gemak voelen. Hetzelfde geldt ook voor scholen en sportgelegenheden, zoals zwembaden, gymzalen en sporthallen.

Wij komen regelmatig in steden als Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg waar we kleine en grote schilderwerken in de utiliteitsbouw voor onze rekening nemen. Maar ook elders in Noord-Brabant komen wij graag ons schilderwerk uitvoeren.

Professioneel en vertrouwd schilderwerk in de utiliteitsbouw

Alle schilders van Koks Schilderwerken voldoen aan de hoge eisen die door Sikkens gesteld worden. Wij mogen ons dan ook "Sikkens Vakschilder" noemen. Een Sikkens Vakschilder word je niet zomaar. Dit is voorbehouden aan een select gezelschap van schildersbedrijven. U bent er zeker van dat wij professioneel werk afleveren in de utiliteitsbouw, dat we ons houden aan onze afspraken en dat de materialen en verfsystemen die wij gebruiken behoren tot de allerbeste in de markt. Desondanks kunnen wij schilderwerk afleveren dat past binnen uw budget. Neem de proef op de som! Wij komen heel graag geheel vrijblijvend bij u langs voor passend advies en een heldere, scherpe offerte. Vele andere bedrijven gingen u al voor.

Onderhoudscontract schilderwerk utiliteitsbouw neemt zorgen weg

Wilt u zorgeloos kunnen werken, dan is het mogelijk om met ons een onderhoudscontract af te spreken. Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk van uw bedrijfspand of zorginstelling altijd in uitstekende conditie zal verkeren. Op de langere termijn is een onderhoudscontract vaak zelfs voordeliger. U zult nooit tegen verrassingen aanlopen, zoals houtrot. Grondige en dure renovaties zullen dus tot het verleden behoren.

Spuitwerk

Onze schilders zijn ook gespecialiseerd in het spuiten van wanden en plafonds. Dit kan uitgevoerd worden met muurverf of met latex. Spuitwerk geeft een superstrak resultaat en de vakschilders van Koks Schilderwerken voeren deze werkzaamheden dan ook regelmatig uit in de utititeitsbouw in heel Noord-Brabant.

Voorbereiden airless spuitwerk utiliteitsbouw - horecagelegenheid

Het afplakken en afdekken van wanden en vloeren ter voorbereiding op het airless spuiten van een horecagelegenheid in de utiliteitsbouw.

De muurverf of latex worden supergelijkmatig en 100% streeploos aangebracht met behulp van een professionele airless spuitinstallatie. Spuitwerk is toepasbaar op iedere wand en ieder plafond en de kleurmogelijkheden zijn eindeloos. Spuitwerk wordt vaak toegepast bij grotere oppervlakten en is daarom met name interessant in de utitiliteitsbouw. Zo hebben onze vaklieden bijvoorbeeld al spuitwerk uitgevoerd voor een middelgroot hotel en diverse kantoorpanden en winkels. Bij grote oppervlakten valt er op deze manier ook vaak tijdwinst te boeken.

Airless spuitwerk plafonds utiliteitsbouw - horecagelegenheid.

De plafonds van een horecagelegenheid in de utiliteitsbouw in Noord-Brabant zijn zwart gespoten door de vakschilders van Koks Schilderwerken.

Schilderwerkzaamheden utiliteitsbouw

Naast de hierboven al genoemde schilderwerkzaamheden in de utiliteitsbouw, verzorgen wij ook renovatiewerk, het zetten van glas en repareren van glasschade na bijvoorbeeld storm of brand. Ook het afwerken van vloeren behoort tot onze werkzaamheden. Verder doen wij dit niet alleen in bestaande bouw, maar worden we ook regelmatig ingeschakeld door projectonwikkelaars en architectenbureaus om ook bij nieuwbouwprojecten de juiste uitstraling te geven aan kantoorpanden, horecagelegenheden of andere panden in de utiliteitsbouw.

Uw bedrijfspand, uw visitekaartje!

De uitstraling van uw winkel, restaurant of bedrijfspand is enorm belangrijk. Klanten en bezoekers moeten zich prettig en op hun gemak voelen. Denk maar aan uzelf: Als u een winkel binnenloopt die er donker en slordig uitziet, dan bent u geneigd om zo snel mogelijk weer naar buiten te lopen en elders verder te shoppen. Het is daarom niet meer dan simpele noodzaak om uw bedrijfspand, winkel of horecagelegenheid die uitstraling te geven die hoort bij uw bedrijf en waar uw bezoekers en klanten (uw doelgroep) zich het beste mee kunnen identificeren. Op deze manier is schilderwerk niet alleen beschermend voor panden in de utiliteitsbouw, maar werkt het ook omzetverhogend!

Wij houden rekening met uw bedrijfsvoering en zullen ervoor zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Wij begrijpen als geen ander schildersbedrijf dat uw dagelijkse bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder moet ondervinden van het schilderwerk.

Wellicht is ook uw winkel, restaurant, kantoor of school toe aan een verfrissend nieuw uiterlijk (of innerlijk). Aarzel in dat geval niet en neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij kunnen u advies geven over kleurstelling, te gebruiken materialen en verfsysteem. Onze offertes zijn altijd 100% duidelijk en er zijn nooit verrassingen achteraf. Het is dan ook niet voor niets dat wij door onze klanten met gemiddeld een 8,7 beoordeeld worden - en daar zijn we trots op.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

  •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


    Frank uit Vught op 4/15/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


    Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


    Beoordeling: 8 uit 10
  •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


    roos uit Nijmegen op 2/25/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


    Stefan uit Breda op 2/17/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Goed: 2 keukenramen vervangen Snelle reactie, werk is op korte termijn gedaan, het eindresultaat is goed.  


    Inge uit Rosmalen op 2/16/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Super strak werk !!: Zes binnendeuren, van offerte tot realisatie 5 dagen. Ophalen, spuiten en weer retour brengen. Met een mooi resultaat.  


    Jos uit Rosmalen op 2/5/2024


    Beoordeling: 10 uit 10