Schilder Vught - Buitenschilderwerk en houtrotherstel

Ons schildersbedrijf heeft in Vught het buitenschilderwerk ter hand genomen. Deze woning in Vught had last van achterstallig onderhoud. Hierdoor groeiden er algen en mossen op sommige kozijnen. Ook waren veel onderdorpels van de kozijnen gescheurd en gebladderd. Op een aantal plaatsen was ook al houtrot opgetreden. Dit alles is vakkundig door onze schilders in Vught gerepareerd.

Hierna heeft de schilder in Vught alles netjes geschuurd en gereinigd, waarna het gronden kon beginnen. Tenslotte is deze woning in Vught gelakt en afgelakt met de hoogwaardige verven van Sikkens. Dit schilderproject is door ons op verzoek van de klant in Vught uitgevoerd door drie schilders, zodat het schilderwerk wat eerder klaar was en de bewoner minder lang in de "rommel" heeft gezeten.

Glaszetter Vught

Ook glas wordt regelmatig geplaats in de regio Vught. Uw bedrijf of woning 'groener' maken kan door het plaatsen van dubbel glas voor een betere isolatie. Het plaatsen van glas kan ook nodig zijn door schade na een storm en dan kiezen voor dubbele beglazing wordt vaak gedaan. Wij zijn ook goed in het leveren van advies op het gebied van glas en de verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld geluidsisolerend glas of drielaags glas voor een nog betere isolerende werking is mogelijk. Op estethisch gebied kan gedacht worden aan figuurglas.

Algen op raamkozijn
De kozijnen van deze woning in Vught waren al langere tijd niet onderhouden en op sommige raamkozijnen groeiden algen.
Klimopresten op deur van woning in Vught
Klimop mag er misschien leuk uitzien, maar het kan beschadigingen veroorzaken aan het schilderwerk van uw woning in Vught.
Raamkozijn Vught gebladderd
Het raamkozijn van deze woning in Vught is al langere tijd niet onderhouden door de schilder. Je ziet dan ook na verloop van tijd scheurtjes en bladders ontstaan, de voorbode van houtrot!
Schilderwerk Vught, voor en na
Hier kunt u duidelijk het verschil zien dat de schilder in Vught heeft gemaakt, tussen hoe het was en nu geworden is bij deze woning in Vught.
Dubbele deuren woning Vught
De schilder in Vught heeft de dubbele openslaande deuren prachtig geschilderd.
Houtwerk buiten
Het buitenschilderwerk aan deze woning in Vught is compleet opnieuw gedaan door ons schildersbedrijf.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

  •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


    Frank uit Vught op 4/15/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


    Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


    Beoordeling: 8 uit 10
  •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


    roos uit Nijmegen op 2/25/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


    Stefan uit Breda op 2/17/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Goed: 2 keukenramen vervangen Snelle reactie, werk is op korte termijn gedaan, het eindresultaat is goed.  


    Inge uit Rosmalen op 2/16/2024


    Beoordeling: 10 uit 10
  •   Super strak werk !!: Zes binnendeuren, van offerte tot realisatie 5 dagen. Ophalen, spuiten en weer retour brengen. Met een mooi resultaat.  


    Jos uit Rosmalen op 2/5/2024


    Beoordeling: 10 uit 10