Coaten en spuiten: keukens spuiten Den Bosch

Niet alleen in Den Bosch maar in de meeste woningen is het hart van het huis de keuken. Er ontstaat na verloop van tijd slijtage of u raakt uitgekeken op oude keukenkastjes van uw keuken in Den Bosch. Compleet vervangen van de keuken is dan een vaak voorkomende gedachten. Maar het vervangen van een keuken in Den Bosch kan aardig in de papieren lopen.

De frontjes van uw keukenkastjes vakkundig te laten spuiten kan een uitstekend alternatief zijn. Uw keuken spuiten in Den Bosch is beter voor het budget dan een compleet nieuwe keuken laten plaatsen.

Voor een vrijblijvende offerte of advies over een keuken spuiten kunt u contact met ons opnemen.

Coaten en spuiten: keuken spuiten Coaten en spuiten - keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Er zijn in Den Bosch meerdere redenen om te kiezen voor keuken spuiten:

 • De keuken is op zich nog prima maar de kleur vindt u niet meer mooi, is gedateerd of u bent er op uitgekeken.
 • Als eigenaar van een nieuwe woning valt de kleur van de keuken niet in de smaak.
 • Bij het opknappen van uw huis wilt u de keuken vernieuwen met een moderne frisse look.
 • Een nieuwe keuken lukt niet binnen het huidige budget.
 • Ondanks schade aan uw keuken zijn de deurtje nog in goede staat.
 • Bij huizenkopers valt de keuken zoals hij nu is niet in de smaak.

Coaten en spuiten: mogelijkheden bij keuken spuiten

Mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt bij het spuiten van een keuken. Bij een MDF keuken kan de folie loslaten, dan is een keuken spuiten een mogelijkheid. Er zijn meer materiaalsoorten zoals:

 • MFD Keukens
 • Geschilderde keukens
 • Folie keukens
 • Hoogglans of zijdeglans gespoten keukens
 • Gefineerde keukens
 • Andere soorten keukens zijn in overleg mogelijk

Coaten en spuiten keuken spuiten Coaten en spuiten: keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Coaten en spuiten - keuken spuiten: laksoorten, kleur & materialen

Verschillende soorten materialen van keukens kunnen voorzien worden van een nieuwe laklaag. Het gevolg is een gespoten keuken met een compleet nieuwe look. Bij keukens spuiten kan de originele kleur ook worden hersteld natuurlijk. Voor het afwerken met lak en kleuren kunt u kiezen:

 • Hoogglans kleurlakken, matte of zijdeglans
 • Blanke lakken waar structuur zichtbaar moet blijven
 • Blanke lak bij het herstellen van krassen

Coaten en spuiten keuken spuiten Coaten en spuiten keuken spuiten: wij beschikken over een duurzame en veilige spuitcabine die aan de geldende normen voldoet.

Alle kleuren mogelijk bij keuken spuiten in Den Bosch. Nieuwe greepjes houden we rekening mee. Bij het keuken spuiten kunnen we rekening houden met andere gewenste aanpassingen of het verplaatsten van handgrepen.

Niet de hele keuken spuiten maar alleen enkele reparaties? Naast het spuiten van uw keuken zijn wij u ook hierbij van dienst. Voor advies neemt u nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Coaten en spuiten - interieur spuiten: van fronten en deuren laat de folie los

Folie laat los van deuren is een probleem wat regelmatig voorkomt. Het van belang deze op de juiste manier te herstellen wanneer de folie loslaat.

Coaten en spuiten - Folie spuiten Coaten en spuiten - Folie laat los: voorbeelden van spuitwerk.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u nu hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2022

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2022 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vanaf het eerste contactmoment t/m. realisatie van de opdracht een topbedrijf.: Bij Koks Schilderwerken komt het er op neer dat je makkelijk met ze in contact komt, waarna direct actie ondernomen wordt om de schade op te nemen en vervolgens een duidelijk advies met concurrerende offerte volgt. Na een noodreparatie wordt de schade daarna zo snel mogelijk hersteld. Alle zorgen worden je uit handen genomen. Zeker als je een schade voor anderen moet laten herstellen, is het wel zo prettig om later geen verwijten te krijgen dat je een beter bedrijf had moeten zoeken, want dat is er niet. Top Harald, zo brengen scherven in ieder geval geen ongeluk.!  


  Peter van Loon uit Rosmalen op 4/18/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Professioneel bedrijf met vakmensen die heel netjes werken: De opdracht, een nieuwe overkapping, werd binnen korte tijd aangenomen en met goede adviezen en zorgvuldigheid uitgevoerd. Prettige schilders in de omgang, aangestuurd door een vakman, waardoor de klus in enkele dagen geklaard kon worden. De verf zit er strak op en voor jaren gegarandeerd. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.  


  B. uit Rosmalen op 3/25/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Goed schilderwerk en vriendelijk personeel: Het schilderwerk is snel en goed uitgevoerd. De schilders zijn prettig in de omgang en denken met je mee. Voor een volgende klus zal ik ze weer inschakelen.  


  Maria uit Den Bosch op 2/12/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Uitstekend werk tegen goede prijs : Binnenwerk laten schilderen inclusief nieuwe kitranden. Ziet er weer goed en fris uit. Snelle reactie bij opvragen offerte en konden al binnen 3 weken beginnen.  


  Edwin uit Maliskamp op 2/5/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Snel en zorgvuldig.: Ondanks het slechte weer (sneeuwbuien) werden de ramen voortvarend en toch met de benodigde zorgvuldigheid geplaatst. Tijdens het werk kregen we ook nog tips over kitten en adviezen over te gebruiken verfsoorten.  


  Jan uit Vught op 1/25/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Perfect schilderwerk!: Koks Schilderwerken heeft onze benedenverdieping geschilderd. Het resultaat is perfect. Vakkundige en aardig personeel.  


  Maarten uit Den Bosch op 1/22/2023


  Beoordeling: 8 uit 10