Coaten en spuiten: keukens spuiten Den Bosch

Niet alleen in Den Bosch maar in de meeste woningen is het hart van het huis de keuken. Er ontstaat na verloop van tijd slijtage of u raakt uitgekeken op oude keukenkastjes van uw keuken in Den Bosch. Compleet vervangen van de keuken is dan een vaak voorkomende gedachten. Maar het vervangen van een keuken in Den Bosch kan aardig in de papieren lopen.

De frontjes van uw keukenkastjes vakkundig te laten spuiten kan een uitstekend alternatief zijn. Uw keuken spuiten in Den Bosch is beter voor het budget dan een compleet nieuwe keuken laten plaatsen.

Voor een vrijblijvende offerte of advies over een keuken spuiten kunt u contact met ons opnemen.

Coaten en spuiten: keuken spuiten Coaten en spuiten - keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Er zijn in Den Bosch meerdere redenen om te kiezen voor keuken spuiten:

 • De keuken is op zich nog prima maar de kleur vindt u niet meer mooi, is gedateerd of u bent er op uitgekeken.
 • Als eigenaar van een nieuwe woning valt de kleur van de keuken niet in de smaak.
 • Bij het opknappen van uw huis wilt u de keuken vernieuwen met een moderne frisse look.
 • Een nieuwe keuken lukt niet binnen het huidige budget.
 • Ondanks schade aan uw keuken zijn de deurtje nog in goede staat.
 • Bij huizenkopers valt de keuken zoals hij nu is niet in de smaak.

Coaten en spuiten: mogelijkheden bij keuken spuiten

Mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt bij het spuiten van een keuken. Bij een MDF keuken kan de folie loslaten, dan is een keuken spuiten een mogelijkheid. Er zijn meer materiaalsoorten zoals:

 • MFD Keukens
 • Geschilderde keukens
 • Folie keukens
 • Hoogglans of zijdeglans gespoten keukens
 • Gefineerde keukens
 • Andere soorten keukens zijn in overleg mogelijk

Coaten en spuiten keuken spuiten Coaten en spuiten: keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Coaten en spuiten - keuken spuiten: laksoorten, kleur & materialen

Verschillende soorten materialen van keukens kunnen voorzien worden van een nieuwe laklaag. Het gevolg is een gespoten keuken met een compleet nieuwe look. Bij keukens spuiten kan de originele kleur ook worden hersteld natuurlijk. Voor het afwerken met lak en kleuren kunt u kiezen:

 • Hoogglans kleurlakken, matte of zijdeglans
 • Blanke lakken waar structuur zichtbaar moet blijven
 • Blanke lak bij het herstellen van krassen

Coaten en spuiten keuken spuiten Coaten en spuiten keuken spuiten: wij beschikken over een duurzame en veilige spuitcabine die aan de geldende normen voldoet.

Alle kleuren mogelijk bij keuken spuiten in Den Bosch. Nieuwe greepjes houden we rekening mee. Bij het keuken spuiten kunnen we rekening houden met andere gewenste aanpassingen of het verplaatsten van handgrepen.

Niet de hele keuken spuiten maar alleen enkele reparaties? Naast het spuiten van uw keuken zijn wij u ook hierbij van dienst. Voor advies neemt u nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Coaten en spuiten - interieur spuiten: van fronten en deuren laat de folie los

Folie laat los van deuren is een probleem wat regelmatig voorkomt. Het van belang deze op de juiste manier te herstellen wanneer de folie loslaat.

Coaten en spuiten - Folie spuiten Coaten en spuiten - Folie laat los: voorbeelden van spuitwerk.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u nu hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vrolijk, vriendelijk en goede service: De schilders waren ontzettend vriendelijk, vrolijk. Communiceerden op tijd of ze kwamen of niet (als het regende kan er natuurlijk niet geschilderd worden). Dus je wist waar je aan toe was. Als je vroeg of ze nog ergens een puntje op de i wilden zetten was dit nooit een probleem en werd alles tot in de puntjes opgelost en gemaakt. Ze overlegden keuzes die ze maakten, wat onze voorkeur had. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met het resultaat van het schilderwerk. Ik heb een tip, als er gerookt wordt of gegeten wordt in de tuin of rondom het huis, is het fijn als dit ook aan het einde van de dag wordt opgeruimd in de prullenbak. Dit is overigens aan het einde van het schilderwerk wel netjes opgeruimd.  


  T. uit Rosmalen op 6/5/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Prima kwaliteit en goede communicatie: Schilders hebben prima kwaliteit geleverd. Communicatie was prima. Snelle reactie na verzoek voor offerte  


  J de Best uit 's-Hertogenbosch op 4/28/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


  Frank uit Vught op 4/15/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


  Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


  roos uit Nijmegen op 2/25/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


  Stefan uit Breda op 2/17/2024


  Beoordeling: 10 uit 10