Schilder Eindhoven - gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit, maar toch prettig geprijsd

Als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar schildersbedrijf in Eindhoven of de omgeving van Eindhoven, dan bent u bij de vakschilders van Koks Schilderwerken aan het juiste adres.

Wij kunnen iedere schilderklus in Eindhoven aan: Van het herstellen van ramen of kozijnen tot het schilderen van complete bedrijfspanden. Wij voeren regelmatig schilderwerkzaamheden uit in Eindhoven en de regio Eindhoven, niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, woningstichtingen en VVE's.

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij komen graag langs bij u in Eindhoven om de schilderwerkzaamheden te bekijken, uw wensen te beluisteren en het schilderwerk op te meten en met een passend advies te komen. Vervolgens brengen wij een vrijblijvende offerte uit, zonder verrassingen achteraf. Als u zich kunt vinden in het geoffreerde, dan bepalen we samen met u de planning van de gewenste werkzaamheden door de schilder in Eindhoven.

Uitgezonderd extreme weersomstandigheden, houden wij ons altijd aan de gemaakte afspraken. Onze schilders voeren de werkzaamheden nauwgezet uit, zodat uw woning of bedrijfspand in Eindhoven er weer voor vele jaren goed bij staat. En na afloop van de werkzaamheden wordt alles netjes voor u achtergelaten.

Schilder Eindhoven - professioneel materiaal

Schilder in Eindhoven voor particulieren

Periodiek onderhoud van uw woning in Eindhoven

Achterstallig onderhoud van uw woning kan een grote kostenpost vormen, denk bijvoorbeeld aan vergevorderde houtrot. Periodiek onderhoud aan het schilderwerk van uw woning in Eindhoven kan dit voorkomen. Omdat Koks Schilderwerken behoort tot een select gezelschap van Sikkens Vakschilders, zijn wij gecertificeerd om het Sikkens HuisSchilderPlan te mogen aanbieden. Dit is een meerjaren onderhoudsplan voor schilderwerk waarmee u zonder zorgen prettig kunt wonen en er 100% van op aan kunt dat uw woning tiptop in orde blijft en zijn waarde behoudt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het Sikkens HuisSchilderPlan. Goed onderhoud zorgt er op de langere termijn voor dat u kosten bespaart!

Hieronder ziet u een filmpje van de schilder Eindhoven aan het werk.

Herstelwerkzaamheden door schilder Eindhoven

Mocht het zo zijn dat uw woning in Eindhoven toch onverhoopt toe is aan grondig herstel, dan zijn onze professionals degenen die dat voor u kunnen uitvoeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan houtrotherstel, maar ook het vervangen van (delen van) uw deuren en kozijnen of een dakkapelrenovatie behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder ziet u enige foto's van een kozijn / erker van een woning in Eindhoven. Al vele jaren was dit kozijn niet onderhouden, met ernstige houtrot tot gevolg. Onze vakschilders hebben deze erker grondig gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn!

Schilder Eindhoven - grondig houtrotherstel aan een kozijn

Schilder Eindhoven - afrondende herstelwerkzaamheden aan een erker.

Schilder Eindhoven: Ook voor bedrijven in de regio Eindhoven

Periodiek onderhoud aan uw bedrijfspand in Eindhoven

Ook voor bedrijfspanden is periodiek onderhoud van belang. Regelmatig onderhoud is op de langere termijn goedkoper, omdat het nooit nodig zal zijn grotere herstelwerkzaamheden aan uw bedrijf in Eindhoven door schilder Eindhoven uit te laten voeren.

Bij Koks Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het laten opstellen van een onderhoudsplan. Wij komen graag geheel vrijblijvend langs in Eindhoven om de mogelijkheden te bespreken.

Voor woningstichtingen in Eindhoven en omgeving

Nieuwbouwprojecten in Eindhoven

Ook voor nieuwbouwprojecten worden onze schilders gevraagd. Bij nieuwbouwprojecten kunnen we met verschillende teams komen om de werkzaamheden toch binnen afzienbare tijd te kunnen voltooien. Door ons professionele materiaal, waaronder steigerwerk en hoogwerkers is het mogelijk om ook de grotere opdrachten aan te nemen.

Schilder Eindhoven: Renovatie van bijvoorbeeld huurwoningen in Eindhoven

Ook voeren we regelmatig renovatiewerkzaamheden uit voor woningstichtingen in de regio Eindhoven. Wij kunnen voor hele straten vakkundig herstel- en schilderonderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Wij komen graag langs om met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Schilder Eindhoven, waar het om draait

 • Topkwaliteit schilderwerk in Eindhoven en omgeving
 • Gegarandeerd goed, Sikkens Vakschilder
 • Prettig geprijsd, vrijblijvende prijsopgave
 • Schilderwerk met de professionele materialen van Sikkens
 • Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden, binnenschilder, buitenschilder, glaszetter, behangen, spuiten, houtrotherstel
 • Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf, afspraak = afspraak
 • Vriendelijke schilders!

Buitenschilder Eindhoven voor VVE's

Ook voor VVE's in de regio Eindhoven voeren onze schilders regelmatig schilderwerkzaamheden uit. Vaak gaat het hier om periodiek onderhoud van appartementencomplexen. In overleg met een VVE wordt een nauwkeurig meerjarenplan opgesteld om ervoor te zorgen dat het appartementencomplex of verzamelgebouw goed onderhouden blijft. Op die manier blijft het houtwerk in prima staat en bovendien behoudt het gebouw zijn uitstraling.

Huisschilder Eindhoven

Zoekt u perfect afgeleverd schilderwerk voor uw huis of bedrijf door een huisschilder? Dan bent u bij de huisschilders van het schilder bedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Om uw huis van een verse nieuwe verflaag te kunnen voorzien hebben wij voor u een vakkundige huisschilder in Eindhoven. Als erkende Sikkens Vakschilder kunt u erop vertrouwen dat onze huisschilder in Eindhoven goed schilderwerk aflevert voor uw kantoor of woning in Eindhoven. Een huischilder in Eindhoven van Koks Glas en Schilderwerken mag trots op zijn werk zijn want onze klanten waarderen ons met een hoog cijfer op klantenvertellen.

Huisschilder Eindhoven aan het werk in een woning. Huisschilder Eindhoven aan het werk in een woning.

Onze schilders in Eindhoven leveren de allerhoogste kwaliteit

Kwaliteit is voor onze vaklieden een vanzelfsprekendheid. Na afloop van ieder schilderwerk willen wij met trots kunnen terugkijken op het resultaat. Kwaliteit zit dus in de genen van onze schilders en dat niet alleen: Wij zijn officieel Sikkens Vakschilder en dat betekent dat u ervan op aan kunt dat uw woning of bedrijfspand in Eindhoven in goede handen is bij onze schilders!

De schilders van Koks Schilderwerken gaan niet voor resultaat op korte termijn. Wij willen graag dat onze klanten in de regio Eindhoven tevreden zijn over het opgeleverde schilderwerk. Wij zijn blij met iedere nieuwe klant, maar eigenlijk zijn we pas echt tevreden als een nieuwe klant een terugkerende klant wordt. En daar doen wij onze uiterste best voor!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die altijd telefonisch, via het contactformulier of via e-mail aan ons stellen. En uiteraard zijn we graag bereid om een vrijblijvende, gedetailleerde, scherpe offerte uit te brengen.

Ik hoop snel van u te horen,

Namens het team van Koks Schilderwerken in Eindhoven,

Harold Koks - uw schilder voor de regio Eindhoven Harold Koks, uw schilder voor de regio Eindhoven

Schilder Eindhoven, houtrotrenovatie buitendeur
Schilder Eindhoven, houtrotrenovatie buitendeur.
Schilder Eindhoven - houtrotreparatie
Schilder Eindhoven - houtrotreparatie.
Schilder Eindhoven - kozijnrenovatie
Schilder Eindhoven - kozijnrenovatie.
Buitendeur met koof Eindhoven
Buitendeur met koof Eindhoven.
Schilder Eindhoven - kozijn
Schilder Eindhoven heeft een mooi klassiek kozijn met glas in lood geschilderd.
Dakoversteek Schilder Eindhoven
Dakoversteek Schilder Eindhoven.
Schilder Eindhoven - klassiek kozijn
Schilder Eindhoven - klassiek kozijn.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2022

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2022 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vanaf het eerste contactmoment t/m. realisatie van de opdracht een topbedrijf.: Bij Koks Schilderwerken komt het er op neer dat je makkelijk met ze in contact komt, waarna direct actie ondernomen wordt om de schade op te nemen en vervolgens een duidelijk advies met concurrerende offerte volgt. Na een noodreparatie wordt de schade daarna zo snel mogelijk hersteld. Alle zorgen worden je uit handen genomen. Zeker als je een schade voor anderen moet laten herstellen, is het wel zo prettig om later geen verwijten te krijgen dat je een beter bedrijf had moeten zoeken, want dat is er niet. Top Harald, zo brengen scherven in ieder geval geen ongeluk.!  


  Peter van Loon uit Rosmalen op 4/18/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Professioneel bedrijf met vakmensen die heel netjes werken: De opdracht, een nieuwe overkapping, werd binnen korte tijd aangenomen en met goede adviezen en zorgvuldigheid uitgevoerd. Prettige schilders in de omgang, aangestuurd door een vakman, waardoor de klus in enkele dagen geklaard kon worden. De verf zit er strak op en voor jaren gegarandeerd. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.  


  B. uit Rosmalen op 3/25/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Goed schilderwerk en vriendelijk personeel: Het schilderwerk is snel en goed uitgevoerd. De schilders zijn prettig in de omgang en denken met je mee. Voor een volgende klus zal ik ze weer inschakelen.  


  Maria uit Den Bosch op 2/12/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Uitstekend werk tegen goede prijs : Binnenwerk laten schilderen inclusief nieuwe kitranden. Ziet er weer goed en fris uit. Snelle reactie bij opvragen offerte en konden al binnen 3 weken beginnen.  


  Edwin uit Maliskamp op 2/5/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Snel en zorgvuldig.: Ondanks het slechte weer (sneeuwbuien) werden de ramen voortvarend en toch met de benodigde zorgvuldigheid geplaatst. Tijdens het werk kregen we ook nog tips over kitten en adviezen over te gebruiken verfsoorten.  


  Jan uit Vught op 1/25/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Perfect schilderwerk!: Koks Schilderwerken heeft onze benedenverdieping geschilderd. Het resultaat is perfect. Vakkundige en aardig personeel.  


  Maarten uit Den Bosch op 1/22/2023


  Beoordeling: 8 uit 10