Interieur spuiten: meubels spuiten

Meubels spuiten is de manier om snel en goedkoop uw meubels een opfrisbeurt te geven. Veel geld uitgeven aan nieuwe meubels terwijl je ze ook kan laten spuiten is dan gewoon zonde. In veel gevallen makeren meubels niets maar bent u gewoon uitgekeken op de staat of kleur van het lakwerk. Een tafel spuiten, of een kast spuiten en zelfs stoelen spuiten kunnen wij zeer vakkundig voor u uitvoeren. Wij beschikken namelijk over een eigen spuitcabine om de kwaliteit te leveren waar meubels spuiten om vraagt. Geef uw interieur een opfrisbeurt door uw meubels te spuiten en geniet van het grootste voordeel: u hoeft geen dure nieuwe meubels aan te schaffen. Vraag hier een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Interieur spuiten: totaaloplossing meubels spuiten

Wilt u meubels spuiten? Zoek niet verder, wij zijn de ideale partner voor het spuitwerk. Door onze jarenlange ervaring en eigen, duurzame en moderne, spuitcabine garanderen wij hoge kwaliteit. Onze aanpak bij interieur spuiten, meubels spuiten of kozijn spuiten is professioneel dankzij onze ervaring. Ook grote aantallen meubels spuiten of andere producten spuiten is voor ons geen probleem. Met behulp van technische apparatuur kunnen wij bestaande kleuren opzoeken en namaken. Alle kleuren zijn dus mogelijk en foutloos te achterhalen.

Meubel spuiten Meubel spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Wij vervullen al uw wensen met betrekking tot het spuiten van uw meubels, denk aan de gewenste kleur of gewenste lak. Met behulp van een kleurenmengmachine kunnen alle mogelijke kleuren om meubels te spuiten worden gerealiseerd. Afwerken bij het meubel spuiten kan in onze spuitcabine op meerdere manieren: hoogglans, zijdeglans, kleurlak, beitskleuren, blance lak. De juiste voorbehandeling die passend is bij het oppervlak van uw specifieke meubel is gespecialiseerd werk. Onze spuitcabine kan overweg met meerdere soorten materiaal, denk aan hout, kunsstof, meubelplaten, staal of alluminium.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meubel spuiten Meubel spuiten: wij beschikken over een veilige en duurzame spuitcabine die aan de huidige normen voldoet.

Vraag nu vrijblijvend een offert aan voor onze lakspuiterij.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2020

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2020 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Snel en goed werk: Personeel is deskundig, werkt snel met een goed resultaat  


  Har Pijnenburg uit Rosmalen op 3-11-2022


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Fantastisch buiten schilderwerk afgeleverd: Zeer netjes en nauwkeurig schilderwerk afgeleverd. Ons jaren ‘30 huis ziet er weer geweldig uit! Betrouwbare medewerkers en denken met je mee. Zeer bedankt Jürgen, Erik, Mickel en Basilli.  


  Jeroen uit s-Hertogenbosch op 28-10-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geweldig bedrijf: Ik was reeds lang op zoek naar een goede schilder. Maar allemaal geen tijd. Je kan maanden en maanden wachten tot ze eens kunnen of zo. Via de kinderen die samen spelen en vriendinnen zijn leerden wij Harold Koks kennen. Harold ik zie dat jij een schildersbedrijf hebt.. zou je misschien eens ooit als het uitkomt ons huis kunnen schilderen? (zie de zinopbouw.. ik dacht dat wordt weer september 2023 of zo..) Ja hoor. Wanneer kan het? Volgende week woensdag? Eeehhhh ... OKE! haha. Wat een verademing op zo een manier! Ze hebben met 4 professionals in 1 week het hele huis gedaan. En het is prachtig geworden. Ze werken super netjes (alles afplakken, beschermen, incl. het straatwerk) alles is opnieuw gekit, nieuwe glaslatten, etc en het is super strak. Het ziet er weer geweldig uit. Ook de nazorg is perfect. Ze ruimen alles netjes op, maken alles weer aan kant, nemen zelf al het afval mee, etc. Een uitgebreide review voor een uitgebreid karwei. Superbedrijf!  


  Edwin uit Rosmalen op 24-7-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Koks Schilderwerken hebben vakwerk geleverd: Koks Schilderwerken hebben mooi werk opgeleverd. Ik ben onder de indruk van het eindresultaat en de manier waarop zij werken. Alles wordt netjes afgeplakt, daarna secuur geschilderd en alles wordt weer netjes opgeruimd. Helemaal goed.  


  Stefan uit Rosmalen op 18-7-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goede communicatie, alles is volgens afspraak verlopen, er wordt netjes gewerkt, echte vakmannen!: Mijn huis staat weer strak in de lak!  


  Joris uit Den Bosch op 23-6-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Echt vakmanschap : Het team van Koks Schilderwerken heeft bij ons de kozijnen en deuren uitstekend gerenoveerd en geschilderd. Doordat ze diverse vakmannen onder één dak hebben, kon de klus binnen twee weken geklaard zijn. Het team werkt vakkundig, professioneel en netjes. Zij zijn prettig in de omgang, overleggen en geven advies. Harold, Jürgen, Maikel, Sevas en Abdul heel erg bedankt!! Wij kunnen Koks Schilderwerken absoluut aanbevelen.  


  Chris en Mayke uit ‘s-Hertogenbosch op 20-6-2022


  Beoordeling: 10 uit 10