Interieur spuiten: meubels spuiten

Meubels spuiten is de manier om snel en goedkoop uw meubels een opfrisbeurt te geven. Veel geld uitgeven aan nieuwe meubels terwijl je ze ook kan laten spuiten is dan gewoon zonde. In veel gevallen makeren meubels niets maar bent u gewoon uitgekeken op de staat of kleur van het lakwerk. Een tafel spuiten, of een kast spuiten en zelfs stoelen spuiten kunnen wij zeer vakkundig voor u uitvoeren. Wij beschikken namelijk over een eigen spuitcabine om de kwaliteit te leveren waar meubels spuiten om vraagt. Geef uw interieur een opfrisbeurt door uw meubels te spuiten en geniet van het grootste voordeel: u hoeft geen dure nieuwe meubels aan te schaffen. Vraag hier een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Interieur spuiten: totaaloplossing meubels spuiten

Wilt u meubels spuiten? Zoek niet verder, wij zijn de ideale partner voor het spuitwerk. Door onze jarenlange ervaring en eigen, duurzame en moderne, spuitcabine garanderen wij hoge kwaliteit. Onze aanpak bij interieur spuiten, meubels spuiten of kozijn spuiten is professioneel dankzij onze ervaring. Ook grote aantallen meubels spuiten of andere producten spuiten is voor ons geen probleem. Met behulp van technische apparatuur kunnen wij bestaande kleuren opzoeken en namaken. Alle kleuren zijn dus mogelijk en foutloos te achterhalen.

Meubel spuiten Meubel spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Wij vervullen al uw wensen met betrekking tot het spuiten van uw meubels, denk aan de gewenste kleur of gewenste lak. Met behulp van een kleurenmengmachine kunnen alle mogelijke kleuren om meubels te spuiten worden gerealiseerd. Afwerken bij het meubel spuiten kan in onze spuitcabine op meerdere manieren: hoogglans, zijdeglans, kleurlak, beitskleuren, blance lak. De juiste voorbehandeling die passend is bij het oppervlak van uw specifieke meubel is gespecialiseerd werk. Onze spuitcabine kan overweg met meerdere soorten materiaal, denk aan hout, kunsstof, meubelplaten, staal of alluminium.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meubel spuiten Meubel spuiten: wij beschikken over een veilige en duurzame spuitcabine die aan de huidige normen voldoet.

Vraag nu vrijblijvend een offert aan voor onze lakspuiterij.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Prima kwaliteit en goede communicatie: Schilders hebben prima kwaliteit geleverd. Communicatie was prima. Snelle reactie na verzoek voor offerte  


  J de Best uit 's-Hertogenbosch op 4/28/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


  Frank uit Vught op 4/15/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


  Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


  roos uit Nijmegen op 2/25/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


  Stefan uit Breda op 2/17/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goed: 2 keukenramen vervangen Snelle reactie, werk is op korte termijn gedaan, het eindresultaat is goed.  


  Inge uit Rosmalen op 2/16/2024


  Beoordeling: 10 uit 10