Interieur spuiten: meubels spuiten

Meubels spuiten is de manier om snel en goedkoop uw meubels een opfrisbeurt te geven. Veel geld uitgeven aan nieuwe meubels terwijl je ze ook kan laten spuiten is dan gewoon zonde. In veel gevallen makeren meubels niets maar bent u gewoon uitgekeken op de staat of kleur van het lakwerk. Een tafel spuiten, of een kast spuiten en zelfs stoelen spuiten kunnen wij zeer vakkundig voor u uitvoeren. Wij beschikken namelijk over een eigen spuitcabine om de kwaliteit te leveren waar meubels spuiten om vraagt. Geef uw interieur een opfrisbeurt door uw meubels te spuiten en geniet van het grootste voordeel: u hoeft geen dure nieuwe meubels aan te schaffen. Vraag hier een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Interieur spuiten: totaaloplossing meubels spuiten

Wilt u meubels spuiten? Zoek niet verder, wij zijn de ideale partner voor het spuitwerk. Door onze jarenlange ervaring en eigen, duurzame en moderne, spuitcabine garanderen wij hoge kwaliteit. Onze aanpak bij interieur spuiten, meubels spuiten of kozijn spuiten is professioneel dankzij onze ervaring. Ook grote aantallen meubels spuiten of andere producten spuiten is voor ons geen probleem. Met behulp van technische apparatuur kunnen wij bestaande kleuren opzoeken en namaken. Alle kleuren zijn dus mogelijk en foutloos te achterhalen.

Meubel spuiten Meubel spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Wij vervullen al uw wensen met betrekking tot het spuiten van uw meubels, denk aan de gewenste kleur of gewenste lak. Met behulp van een kleurenmengmachine kunnen alle mogelijke kleuren om meubels te spuiten worden gerealiseerd. Afwerken bij het meubel spuiten kan in onze spuitcabine op meerdere manieren: hoogglans, zijdeglans, kleurlak, beitskleuren, blance lak. De juiste voorbehandeling die passend is bij het oppervlak van uw specifieke meubel is gespecialiseerd werk. Onze spuitcabine kan overweg met meerdere soorten materiaal, denk aan hout, kunsstof, meubelplaten, staal of alluminium.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meubel spuiten Meubel spuiten: wij beschikken over een veilige en duurzame spuitcabine die aan de huidige normen voldoet.

Vraag nu vrijblijvend een offert aan voor onze lakspuiterij.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2022

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2022 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Goed schilderwerk en vriendelijk personeel: Het schilderwerk is snel en goed uitgevoerd. De schilders zijn prettig in de omgang en denken met je mee. Voor een volgende klus zal ik ze weer inschakelen.  


  Maria uit Den Bosch op 12-2-2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Uitstekend werk tegen goede prijs : Binnenwerk laten schilderen inclusief nieuwe kitranden. Ziet er weer goed en fris uit. Snelle reactie bij opvragen offerte en konden al binnen 3 weken beginnen.  


  Edwin uit Maliskamp op 5-2-2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Snel en zorgvuldig.: Ondanks het slechte weer (sneeuwbuien) werden de ramen voortvarend en toch met de benodigde zorgvuldigheid geplaatst. Tijdens het werk kregen we ook nog tips over kitten en adviezen over te gebruiken verfsoorten.  


  Jan uit Vught op 25-1-2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Perfect schilderwerk!: Koks Schilderwerken heeft onze benedenverdieping geschilderd. Het resultaat is perfect. Vakkundige en aardig personeel.  


  Maarten uit Den Bosch op 22-1-2023


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Fantastisch schilderwerk en perfect nieuw dubbelglas: We kregen perfect advies over ons te vervangen enkel glas in onze jaren 30 woning. De nieuwe kozijnen werden op maat gemaakt, en voorzien van een prachtig schilderwerk. Ook al het houtwerk buiten zit weer strak in de verf door deze professionele schilders. Heel blij mee en ik zou koks zeker aanbevelen!  


  Vera uit Den Bosch op 18-1-2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer onder de indruk van de afspraken en uitgevoerde werkzaamheden: De afspraken welke zijn gemaakt bij de bestelling zijn nagekomen. De mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd waren heel netjes, voorkomend en zeer kundig. Zelfs de details zijn perfect opgelost.  


  Bertram uit 's-Hertogenbosch op 16-1-2023


  Beoordeling: 10 uit 10