Glaszetter Den Bosch

Glaszettersbedrijf voor glaszetten in Den Bosch nodig?

Het glaszettersbedrijf Koks Glas en Schilderwerken B.V. is in Den Bosch sinds lange tijd het glaszettersbedrijf voor het plaatsen van nieuw HR++ isolatieglas of hulp bij alle soorten glasschade in uw woning of bedrijfspand. Er is een ruit kapot gegaan. Wanneer dit gebeurt is dat altijd vervelend. Het gevolg is namelijk niet alleen dat er waterschade kan ontstaan als gevolg van regen maar ook maak je het inbrekers makkelijker om binnen te komen. Je wilt geen eenvoudig doelwit zijn voor deze lieden. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een glaszetter in Den Bosch. Het glaszettersbedrijf Koks Glas en Schilderwerken staan 24 uur per dag voor je klaar want we begrijpen dat je snel wilt worden geholpen bij het plaatsen van nieuwe beglazing of isolatieglas. Als 'Glaszetter Den Bosch' zorgen wij ervoor dat de voorraad glas groot is en daarnaast ook direct beschikbaar. Onze ervaren glaszetters houden rekening met de laatste eisen en standaarden om uw beglazing in Den Bosch perfect te verzorgen. Bij een noodgeval zorgt ons glaszettersbedrijf in Den Bosch voor een passende en ook veilige oplossing, desnoods als noodoplossing. Glaszetter Den Bosch: het glaszettersbedrijf Koks Glas en Schilderwerken wil voor alle kapotte ramen in Den Bosch een oplossing vinden. Ben je dus zoekende naar een glaszetter in Den Bosch, of rondom de omgeving van Den Bosch, maak dan snel een afspraak met ons glaszettersbedrijf in Den Bosch: Koks Glas en Schilderwerken B.V. Ons glaszettersbedrijf in Den Bosch lot uw beglazingswens of glasschade in Den Bosch vakkundig op: Glaszetter Den Bosch!

Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning of bedrijf steeds belangrijker. Koks Schilderwerken uit Rosmalen kan hier aan bijdragen door het leveren en zetten van isolerende beglazing. Wij doen dit regelmatig in de regio Den Bosch. Naast het energievoordeel werkt deze beglazing inbraakvertragend en voorkomt het condensvorming.

In sommige gevallen is het plaatsen van bijvoorbeeld nieuw HR++ dubbelglas een losstaande opdracht. In de meeste gevallen echter is dit onderdeel van een totaaloplossing voor het buitenschilderwerk. Na het plaatsen van de nieuwe ramen is het immers noodzakelijk om ook opnieuw te kitten en te schilderen.

Isolatieglas

Isolatieglas is een zeer veelzijdige soort glas. Het is te combineren met aan één zijde figuurglas, gelaagd glas en draadglas. Er kan zelfs glas in lood tussen gemaakt worden of luxaflex, wat ideaal is doordat het weinig onderhoud nodig heeft.

Isolerend glas bestaat er in verschillende thermische isolatiewaarden: HR, HR+ en HR++. HR staat voor "hoog rendement" en HR++ is gevuld met het edelgas Argon en levert daardoor de beste isolatiewaarden. Tegenwoordig bestaat er zelfs HR+++. Dit type glas is drielaags. Op dit moment wordt dit nog wat minder geplaatst, omdat de terugverdientijd bij HR++ nog altijd het beste is. Wilt u vrijblijvend advies voor het plaatsen van isolerend glas? Koks Schilderwerken is uw glaszetter voor de regio Den Bosch en komt graag bij u langs om geheel vrijblijvend een berekening voor u te maken en een passende offerte uit te brengen.

Dubbelglas geplaatst in een woning in Den Bosch

Er bestaan ook verschillende coatings voor zonwering. Woont u aan een drukke verkeersweg, spoorlijn of dicht bij een landingsbaan of andere geluidsbronnen die overlast kunnen geven, dan kunt u overwegen om voor geluidswerend isolatieglas te kiezen. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Standaard isolatieglas is met lucht gevuld. Hoog rendementglas is gevuld met Argongas en voorzien van een zonwerende coating.

Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld:

 • Figuurglas
 • Gelaagd glas
 • Gehard glas
 • Kogelwerend glas
 • Warmtewerend glas
 • Warmte absorberend glas
 • Getint glas
 • Glas met geïntegreerde ventilatieroosters

Zoals u hierboven ziet kunt u onze ervaren glaszetters inschakelen voor meerdere werkzaamheden te verrichten rondom het glaszetten en beglazing van uw bedrijf of woning in de regio Den Bosch.

Ook voor het plaatsen van dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen

Is uw woning in Den Bosch nog altijd voorzien van enkelglas? Onze glaszetters plaatsen heel regelmatig dubbelglas en HR++ dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkelglas in zat. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbelglas er in past. Dit geldt ook voor ramen met roedes.

Benieuwd naar de prijs voor het vervangen van enkelglas door HR++ Hoog Rendement dubbelglas en uw jaarlijkse besparing op energiekosten? Laat het ons u geheel vrijblijvend voorrekenen. U kunt tot wel enige honderden euro's per jaar besparen. Bovendien wordt uw woning er een stuk comfortabeler van!

Voor advies over glaszetten of de beglazing die het best in uw situatie kan worden toegepast voor uw woning of bedrijf in Den Bosch of omstreken, alsmede voor het leveren en plaatsen van al deze soorten beglazing kunt u terecht bij Koks Schilderwerken uit Rosmalen.

Bekijk hieronder hoe onze glaszetters met behulp van een hoogwerker HR++ dubbel glas plaatsen in een kozijn aan een woning in Den Bosch.

Glaszetten in Den Bosch en omgeving

Het kan zijn dat u een ervaren glaszetter in Den Bosch nodig heeft. Situaties waarin er door onze ervaren glaszetters nieuw glas moet worden gezet is bijvoorbeeld als er een buurjongen tijdens voetballen een bal door een ruit van uw woning in Den Bosch heeft getrapt. Omdat onze glaszetters uit Den Bosch jarenlang ervating hebben met het vakkundig hetstellen van beglazing en glaszetten komen we graag langs zodat u verzekerd bent van een goede, vakkundige beglazing.

Mocht u niet alleen schade willen herstellen maar ook specifieke wensen hebben laat het onze ervaren glaszetters dan weten. Wij geven u graag vakkkundig advies op het gebied van glaszetten, isolatieglas, glasschade, glas lekkage, glasherstel en glas plaatsen.

Voorbeelden van beglazingingswerkzaamheden door onze glaszetters in Den Bosch

Beglazing met glaszetten door onze glaszetters van een woning in Den Bosch.
Werkzaamheden aan het kozijn voordat het nieuwe glas wordt geplaatst.
Kitwerkzaamheden na het plaatsen van nieuw HR++ dubbelglas door onze glaszetters in Den Bosch.
Kitwerkzaamheden na het plaatsen van nieuw HR++ dubbelglas door onze glaszetters in Den Bosch.
Het te gebruiken glas is klaargezet om te plaatsen door onze glaszetten in Den Bosch.
Het te gebruiken glas is klaargezet om te plaatsen door onze glaszetters in Den Bosch.
Na het plaatsen van de nieuwe ramen wordt er opnieuw gekit en geschilderd door onze ervaren schilders.
Na het plaatsen van de nieuwe ramen wordt er opnieuw gekit en geschilderd door onze ervaren schilders.
Glas van verschillende soorten en maten staat klaar om te plaatsen door onze glaszetters in Den Bosch.
Glas van verschillende soorten en maten staat klaar om te plaatsen door onze glaszetters in Den Bosch.
Voordat het glas geplaatst wordt zijn onze schilders en glaszetters het kozijn vakkundig aan het klaarmaken voor de nieuwe beglazing.
Voordat het glas geplaatst wordt zijn onze schilders en glaszetters het kozijn vakkundig aan het klaarmaken voor de nieuwe beglazing.
Onze vakkundige schilders en glaszetters leveren gegarandeerd goed werk af aan uw woning in Den Bosch.
Onze vakkundige schilders en glaszetters leveren gegarandeerd goed werk af aan uw woning in Den Bosch.
Alle plekken en onderdelen worden vakkundig bijgewerkt alvorens het glaszetten kan beginnen
Alle plekken en onderdelen worden vakkundig bijgewerkt alvorens het glaszetten kan beginnen.
Benodigd materiaal bij het glaszetten wordt op maat gezaagd met professioneel gereedschap
Benodigd materiaal bij het glaszetten wordt op maat gezaagd met professioneel gereedschap.
Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zorgen de glaszetters in Den Bosch dat alles goed wordt afgewerkt.
Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zorgen de glaszetters in Den Bosch dat alles goed wordt afgewerkt.
Gedurende de werkzaamheden bij glaszetten wordt het nieuwe glas door de glaszetters in Den Bosch op z'n plek geplaatst.
Gedurende de werkzaamheden bij glaszetten wordt het nieuwe glas door de glaszetters in Den Bosch op z'n plek geplaatst.

Werkgebied voor beglazing en glaszetten door Koks Glas en Schilderwerken uit Rosmalen in en om Den Bosch

Den Bosch is het werkgebied waar Koks Schilderwerken regelmatig tiptop beglazing aflevert.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vrolijk, vriendelijk en goede service: De schilders waren ontzettend vriendelijk, vrolijk. Communiceerden op tijd of ze kwamen of niet (als het regende kan er natuurlijk niet geschilderd worden). Dus je wist waar je aan toe was. Als je vroeg of ze nog ergens een puntje op de i wilden zetten was dit nooit een probleem en werd alles tot in de puntjes opgelost en gemaakt. Ze overlegden keuzes die ze maakten, wat onze voorkeur had. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met het resultaat van het schilderwerk. Ik heb een tip, als er gerookt wordt of gegeten wordt in de tuin of rondom het huis, is het fijn als dit ook aan het einde van de dag wordt opgeruimd in de prullenbak. Dit is overigens aan het einde van het schilderwerk wel netjes opgeruimd.  


  T. uit Rosmalen op 6/5/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Prima kwaliteit en goede communicatie: Schilders hebben prima kwaliteit geleverd. Communicatie was prima. Snelle reactie na verzoek voor offerte  


  J de Best uit 's-Hertogenbosch op 4/28/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


  Frank uit Vught op 4/15/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


  Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


  roos uit Nijmegen op 2/25/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


  Stefan uit Breda op 2/17/2024


  Beoordeling: 10 uit 10