Beglazing, glaszetten Den Bosch

Met de huidige energieprijzen wordt een goede isolatie van uw woning of bedrijf steeds belangrijker. Koks Schilderwerken uit Rosmalen kan hier aan bijdragen door het leveren en zetten van isolerende beglazing. Wij doen dit regelmatig in de regio Den Bosch. Naast het energievoordeel werkt deze beglazing inbraakvertragend en voorkomt het condensvorming.

In sommige gevallen is het plaatsen van bijvoorbeeld nieuw HR++ dubbelglas een losstaande opdracht. In de meeste gevallen echter is dit onderdeel van een totaaloplossing voor het buitenschilderwerk. Na het plaatsen van de nieuwe ramen is het immers noodzakelijk om ook opnieuw te kitten en te schilderen.

Isolatieglas

Isolatieglas is een zeer veelzijdige soort glas. Het is te combineren met aan één zijde figuurglas, gelaagd glas en draadglas. Er kan zelfs glas in lood tussen gemaakt worden of luxaflex, wat ideaal is doordat het weinig onderhoud nodig heeft.

Isolerend glas bestaat er in verschillende thermische isolatiewaarden: HR, HR+ en HR++. HR staat voor "hoog rendement" en HR++ is gevuld met het edelgas Argon en levert daardoor de beste isolatiewaarden. Tegenwoordig bestaat er zelfs HR+++. Dit type glas is drielaags. Op dit moment wordt dit nog wat minder geplaatst, omdat de terugverdientijd bij HR++ nog altijd het beste is. Wilt u vrijblijvend advies voor het plaatsen van isolerend glas? Koks Schilderwerken is uw glaszetter voor de regio Den Bosch en komt graag bij u langs om geheel vrijblijvend een berekening voor u te maken en een passende offerte uit te brengen.

Dubbelglas geplaatst in een woning in Den Bosch

Er bestaan ook verschillende coatings voor zonwering. Woont u aan een drukke verkeersweg, spoorlijn of dicht bij een landingsbaan of andere geluidsbronnen die overlast kunnen geven, dan kunt u overwegen om voor geluidswerend isolatieglas te kiezen. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Standaard isolatieglas is met lucht gevuld. Hoog rendementglas is gevuld met Argongas en voorzien van een zonwerende coating.

Naast isolerend glas zijn er nog legio andere mogelijkheden, bijvoorbeeld:

 • Figuurglas
 • Gelaagd glas
 • Gehard glas
 • Kogelwerend glas
 • Warmtewerend glas
 • Warmte absorberend glas
 • Getint glas
 • Glas met geïntegreerde ventilatieroosters

Zoals u hierboven ziet kunt u onze ervaren glaszetters inschakelen voor meerdere werkzaamheden te verrichten rondom het glaszetten en beglazing van uw bedrijf of woning in de regio Den Bosch.

Ook voor het plaatsen van dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen

Is uw woning in Den Bosch nog altijd voorzien van enkelglas? Onze glaszetters plaatsen heel regelmatig dubbelglas en HR++ dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkelglas in zat. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbelglas er in past. Dit geldt ook voor ramen met roedes.

Benieuwd naar de prijs voor het vervangen van enkelglas door HR++ Hoog Rendement dubbelglas en uw jaarlijkse besparing op energiekosten? Laat het ons u geheel vrijblijvend voorrekenen. U kunt tot wel enige honderden euro's per jaar besparen. Bovendien wordt uw woning er een stuk comfortabeler van!

Voor advies over glaszetten of de beglazing die het best in uw situatie kan worden toegepast voor uw woning of bedrijf in Den Bosch of omstreken, alsmede voor het leveren en plaatsen van al deze soorten beglazing kunt u terecht bij Koks Schilderwerken uit Rosmalen.

Bekijk hieronder hoe onze glaszetters met behulp van een hoogwerker HR++ dubbel glas plaatsen in een kozijn aan een woning in Den Bosch.

Glaszetten in Den Bosch en omgeving

Het kan zijn dat u een ervaren glaszetter in Den Bosch nodig heeft. Situaties waarin er door onze ervaren glaszetters nieuw glas moet worden gezet is bijvoorbeeld als er een buurjongen tijdens voetballen een bal door een ruit van uw woning in Den Bosch heeft getrapt. Omdat onze glaszetters uit Den Bosch jarenlang ervating hebben met het vakkundig hetstellen van beglazing en glaszetten komen we graag langs zodat u verzekerd bent van een goede, vakkundige beglazing.

Mocht u niet alleen schade willen herstellen maar ook specifieke wensen hebben laat het onze ervaren glaszetters dan weten. Wij geven u graag vakkkundig advies op het gebied van glaszetten, isolatieglas, glasschade, glas lekkage, glasherstel en glas plaatsen.

Voorbeelden van beglazingingswerkzaamheden door onze glaszetters in Den Bosch

Beglazing met glaszetten door onze glaszetters van een woning in Den Bosch.
Werkzaamheden aan het kozijn voordat het nieuwe glas wordt geplaatst.
Kitwerkzaamheden na het plaatsen van nieuw HR++ dubbelglas door onze glaszetters in Den Bosch.
Kitwerkzaamheden na het plaatsen van nieuw HR++ dubbelglas door onze glaszetters in Den Bosch.
Het te gebruiken glas is klaargezet om te plaatsen door onze glaszetten in Den Bosch.
Het te gebruiken glas is klaargezet om te plaatsen door onze glaszetters in Den Bosch.
Na het plaatsen van de nieuwe ramen wordt er opnieuw gekit en geschilderd door onze ervaren schilders.
Na het plaatsen van de nieuwe ramen wordt er opnieuw gekit en geschilderd door onze ervaren schilders.
Glas van verschillende soorten en maten staat klaar om te plaatsen door onze glaszetters in Den Bosch.
Glas van verschillende soorten en maten staat klaar om te plaatsen door onze glaszetters in Den Bosch.
Voordat het glas geplaatst wordt zijn onze schilders en glaszetters het kozijn vakkundig aan het klaarmaken voor de nieuwe beglazing.
Voordat het glas geplaatst wordt zijn onze schilders en glaszetters het kozijn vakkundig aan het klaarmaken voor de nieuwe beglazing.
Onze vakkundige schilders en glaszetters leveren gegarandeerd goed werk af aan uw woning in Den Bosch.
Onze vakkundige schilders en glaszetters leveren gegarandeerd goed werk af aan uw woning in Den Bosch.
Alle plekken en onderdelen worden vakkundig bijgewerkt alvorens het glaszetten kan beginnen
Alle plekken en onderdelen worden vakkundig bijgewerkt alvorens het glaszetten kan beginnen.
Benodigd materiaal bij het glaszetten wordt op maat gezaagd met professioneel gereedschap
Benodigd materiaal bij het glaszetten wordt op maat gezaagd met professioneel gereedschap.
Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zorgen de glaszetters in Den Bosch dat alles goed wordt afgewerkt.
Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zorgen de glaszetters in Den Bosch dat alles goed wordt afgewerkt.
Gedurende de werkzaamheden bij glaszetten wordt het nieuwe glas door de glaszetters in Den Bosch op z'n plek geplaatst.
Gedurende de werkzaamheden bij glaszetten wordt het nieuwe glas door de glaszetters in Den Bosch op z'n plek geplaatst.

Werkgebied voor beglazing en glaszetten door Koks Glas en Schilderwerken uit Rosmalen in en om Den Bosch

Den Bosch is het werkgebied waar Koks Schilderwerken regelmatig tiptop beglazing aflevert.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2020

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2020 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Snel en zorgvuldig.: Ondanks het slechte weer (sneeuwbuien) werden de ramen voortvarend en toch met de benodigde zorgvuldigheid geplaatst. Tijdens het werk kregen we ook nog tips over kitten en adviezen over te gebruiken verfsoorten.  


  Jan uit Vught op 25-1-2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Perfect schilderwerk!: Koks Schilderwerken heeft onze benedenverdieping geschilderd. Het resultaat is perfect. Vakkundige en aardig personeel.  


  Maarten uit Den Bosch op 22-1-2023


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Fantastisch schilderwerk en perfect nieuw dubbelglas: We kregen perfect advies over ons te vervangen enkel glas in onze jaren 30 woning. De nieuwe kozijnen werden op maat gemaakt, en voorzien van een prachtig schilderwerk. Ook al het houtwerk buiten zit weer strak in de verf door deze professionele schilders. Heel blij mee en ik zou koks zeker aanbevelen!  


  Vera uit Den Bosch op 18-1-2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer onder de indruk van de afspraken en uitgevoerde werkzaamheden: De afspraken welke zijn gemaakt bij de bestelling zijn nagekomen. De mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd waren heel netjes, voorkomend en zeer kundig. Zelfs de details zijn perfect opgelost.  


  Bertram uit 's-Hertogenbosch op 16-1-2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Netjes werk, goed personeel maar niet goedkoop: Goed. Door omstandigheden was de aanloop naar offerte moeizaam. Communicatie over wat onder de werkzaamheden valt kan beter.  


  L uit DB op 15-1-2023


  Beoordeling: 7 uit 10
 •   Net schilderwerk volgens afspraak: De schilders waren aardig en werken netjes en vlot. Werkzaamheden volgens offerte.  


  Patrick uit Berlicum op 15-1-2023


  Beoordeling: 9 uit 10