Schilder Breda, vakkundig en vertrouwd schilderwerk voor uw woning of kantoorpand

Is uw woning, bedrijfspand, kantoor of horecagelegenheid in Breda of de regio Breda toe aan nieuw schilderwerk? Bij de vaklieden van Koks Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen alle schilderwerk binnen en buiten tot in de puntjes.

Schilder Breda voor vrijblijvend en eerlijk advies

Bij ons kunt u terecht voor eerlijk en vrijblijvend advies. Onze insteek is altijd om een goede relatie met onze klanten op te bouwen voor een lange periode. Dat betekent niets anders dan waar leveren voor uw geld en dat is wat onze schilders doen, iedere dag weer! Koks Schilderwerken maakt onderdeel uit van Sikkens Vakschilders. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw huis of bedrijfspand bij ons schildersbedrijf in vakkundige en vertrouwde handen is. En dat het door ons opgeleverde werk garant staat voor vele jaren woon- of werkplezier.

Schilder Breda, dubbele openslaande deuren met rolluik De vakschilders in Breda hebben de dubbele openslaande deuren in klassieke kleuren geschilderd.

100% duidelijkheid bij Schilder Breda

Vooraf komen we het werk opnemen en komen we tot een zeer gedetailleerde offerte over meerdere pagina's, waar niets in achterwege blijft. Deze offerte is altijd vrijblijvend. De geoffreerde prijs is altijd de prijs waarvoor wij ons werk opleveren. Geen verrassingen achteraf dus, maar 100% duidelijkheid. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten ons beoordelen met gemiddeld bijna een 9 - iets waar we heel trots op zijn. En zoals hierboven al gezegd: Wij zien heel graag onze klanten in Breda ook klant blijven in Breda. En dat kan alleen als we ons woord houden en gegarandeerd goed schilderwerk afleveren tegen een vooraf afgesproken, eerlijke prijs.

Schilderwerk buiten in Breda

Bijna wekelijks bouwen wij onze steigers op in Breda en de nabije omgeving van Breda om weer een woning of bedrijfspand in een fraai, nieuw en beschermend jasje te steken. En is uw kantoorpand in Breda hoger dan drie verdiepingen, dan beschikken wij ook over professionele hoogwerkers. Uiteraard kunt u bij onze schilders ook terecht voor alle andere schilderwerkzaamheden.

Renovatie en houtrotherstel van deuren, ramen en kozijnen in de regio Breda

U kunt daarbij denken aan complete renovaties van uw kozijnen, ramen en deuren. Grondig herstel van houtrot, maar zelfs voor het renoveren van bijvoorbeeld een dakkapel, draaien wij onze hand niet om. Regelmatig onderhoud aan het schilderwerk is van groot belang. Vooral tijdens en vlak na de crisisjaren, zijn wij regelmatig achterstallig onderhoud tegengekomen. Soms door gebruik van minderwaardige verfsoorten, soms door uitgesteld onderhoud. Achteraf is dit altijd duurder, omdat het in veel gevallen noodzakelijk zal blijken om grotere herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Om dit te voorkomen maken veel van onze particuliere klanten gebruik van het HuisSchilderPlan van Sikkens. U bent dan altijd verzekerd van tijdige onderhoudswerkzaamheden en uw woning in Breda ziet er altijd piekfijn uit!

Schilder Breda, kozijn met rolluik Kozijn met bovenlichtjes en rolluik in Breda van een fraai nieuw uiterlijk voorzien.

Glaszetter Breda

Ook plaatsen onze vaklieden op regelmatige basis glas in de regio Breda. Vaak is dit om woningen of bedrijfspanden "groener" te maken en dus beter te isoleren door middel van het plaatsen van dubbele beglazing. Soms ook kan dit zijn vanwege bijvoorbeeld stormschade. Wij kunnen u goed adviseren over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van glas. Zo is er bijvoorbeeld ook geluidsisolerend glas, of drielaags glas voor een nog betere isolerende werking. Ook op estethisch gebied is er veel mogelijk, zoals het plaatsen van figuurglas bijvoorbeeld.

Binnenschilderwerk in Breda en omstreken

Daarnaast zijn onze vakschilders gespecialiseerd in het airless spuiten van latex om zo to een superstrak en in 1x dekkend resultaat te komen van bijvoorbeeld wanden of plafonds in Breda. Deze techniek wordt vaak toegepast bij de grotere oppervlakten, maar kan ook voor de particuliere markt interessant zijn. Het compleet vervangen van een keuken bijvoorbeeld kan aardig in de papieren lopen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de keuken te laten renoveren. Wij kunnen bijvoorbeeld de deuren van de keukenkastjes, de koelkast en de frontjes van de laden van een fraai nieuw uiterlijk voorzien, zodanig dat deze er weer uitzien alsof ze zo van de fabriek komen!

Huisschilder Breda

Zoekt u een huisschilder die voor uw bedrijfspand of woonhuis perfect schilderwerk aflevert? Dan bent u bij de huisschilders van het schilder bedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Een huisschilder in Breda die uw huis vakkundig van een nieuwe vers verflaag kan voorzien hebben wij zeker voor u. Als erkende Sikkens Vakschilder kunt u erop vertrouwen dat onze huisschilder in Breda goed schilderwerk aflevert voor uw kantoor of woning in Breda. We zijn er trots op dat we hoog scoren op klantenvertellen, veel van onze klanten zijn zeer tevreden met hun huisschilder in Breda van Koks Glas en Schilderwerken.

Huisschilder Breda aan het werk in een woning. Huisschilder Breda aan het werk in een woning.

Alle schilderwerkzaamheden in Breda worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen

Ons schildersbedrijf mag zich al meerdere jaren Sikkens Vakschilder noemen. Voor onze klanten betekent dit een extra stuk zekerheid, omdat Sikkens erachter staat. Wij worden ieder jaar gescreend en onze medewerkers moeten worden geschoold om aan de hoge eisen die door Sikkens gesteld worden, te kunnen blijven voldoen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat wij werken met de topkwaliteit schildermaterialen en verven van de firma Sikkens.

Schilder Breda, dubbele dakkapel Dubbele dakkapel van prachtige woning in Breda, vakkundig geschilderd door Koks Schilderwerken.

Het werkgebied Breda en omstreken waar Koks Schilderwerken schilderwerk van hoge kwaliteit aflevert.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs in Breda om u advies te geven en eventueel het gewenste schilderwerk in te meten om te komen tot een heldere offerte - zonder kleine lettertjes. Wij zullen u niet teleurstellen!

Schilder Breda schilderwerk dakkappel
Schilder Breda schilderwerk dakkappel.
Schilder Breda schilderwerk openslaande deuren
Schilder Breda schilderwerk openslaande deuren.
Schilder Breda schilderwerk erker
Schilder Breda schilderwerk erker.
Schilder Breda schilderwerk gevel woning
Schilder Breda schilderwerk aan gevel woning.
Schilder Breda schilderwerk kozijn met rolluik
Schilder Breda schilderwerk aan kozijn met rolluik.
Schilder Breda schilderwerk aan voordeur en kozijn
Schilder Breda schilderwerk aan voordeur en kozijn.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2020

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2020 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Top schilders!: De schilders van Koks schilderwerken hebben de gehele buitenkant van ons huis geschilderd. Alle deuren en kozijnen schoonmaken, schuren, kitten en lakken. Een flinke klus, die Elroy, Body, Dillon en Abdoul vakkundig hebben geklaard. Dank! Professioneel, betrouwbaar en netjes Iedere ochtend stipt op tijd aan de slag. Steeds heldere afstemming wat ze die dag gingen doen en tussendoor een update. Einde dag werden de schilderspullen netjes opgeruimd. Met de eigen hoogwerker en steigermateriaal konden ze goed en veilig bij de bovenverdiepingen. Ons huis staat weer strak in de lak. We zijn er heel blij mee!  


  Christien uit Rosmalen op 25-5-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goed schilderwerk, fijne medewerkers: Erg prettige ervaring met Koks Schilderwerken. Snel beschikbaar, fijne medewerkers, prettig advies en mooi schilderwerk.  


  Anne-Floor uit Berlicum op 24-5-2022


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Betrouwbaar en prettig bedrijf: Voor de verhuizing naar naar een nieuwe woning hebben wij Koks Schilderwerken ingehuurd voor het schilderen van het binnenwerk en stuken van de plafonds beneden en boven. Ook waren er nog wat nevenactiviteiten zoals het verwijderen van een gashaard waarvoor Koks Schilderwerken partner bedrijven heeft ingeschakeld voor de uitvoer van de werkzaamheden. Hierdoor hadden wij maar te maken met 1 aanspreekpunt voor al werkzaamheden die we wilden laten uitvoeren. Hoewel wij kort voor de aanvang van de werkzaamheden de hoeveelheid werk voor het binnen schilderwerk flink hebben uitgebreid waardoor de planning onder druk kwam te staan heeft Koks Schilderwerken zich constant ingezet om de planning toch te halen. Hierdoor kwam onze verhuisdatum niet in gevaar. Ook is de nazorg achteraf goed geweest t.a.v. enkele kleinere punten waarover wij toch niet helemaal tevreden waren. Alles bij elkaar kunnen wij dit bedrijf op basis van onze ervaring absoluut aanraden!  


  Robbert uit Rosmalen op 18-5-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Professioneel: Zeer professioneel, keurig werk, op tijd, goed resultaat, zeer ervaren en betrouwbaar. Ik zal het iedereen aanbevelen die zijn nieuwe huis, bestaande woning, trap.... in zijn huis wil schilderen. Ik ben zeker tevreden!!  


  tiblets uit Eindhoven op 16-3-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goed werk: Komen afspraken na en ruimen netjes op als ze klaar zijn.  


  Koen uit Den Bosch op 12-3-2022


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Wij zijn blij met het afgeleverde schilderwerk: Wij zijn heel tevreden met de gesausde muren in onze nieuwbouw woning. De schilders Jurgen en Maikel hebben netjes gewerkt en alles netjes afgeplakt en na afloop weer keurig opgeruimd. Het ziet er mooi en vakkundig uit. Wij zijn ook blij dat het zo snel na de oplevering van de woning kon gebeuren. En achter elkaar vlug afgewerkt was. Echt Super!!! Wij zullen de volgende keer zeker van jullie diensten gebruik maken.  


  Bert uit Rosmalen op 26-2-2022


  Beoordeling: 9 uit 10