Schilder Breda, vakkundig en vertrouwd schilderwerk voor uw woning of kantoorpand

Is uw woning, bedrijfspand, kantoor of horecagelegenheid in Breda of de regio Breda toe aan nieuw schilderwerk? Bij de vaklieden van Koks Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen alle schilderwerk binnen en buiten tot in de puntjes.

Schilder Breda voor vrijblijvend en eerlijk advies

Bij ons kunt u terecht voor eerlijk en vrijblijvend advies. Onze insteek is altijd om een goede relatie met onze klanten op te bouwen voor een lange periode. Dat betekent niets anders dan waar leveren voor uw geld en dat is wat onze schilders doen, iedere dag weer! Koks Schilderwerken maakt onderdeel uit van Sikkens Vakschilders. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw huis of bedrijfspand bij ons schildersbedrijf in vakkundige en vertrouwde handen is. En dat het door ons opgeleverde werk garant staat voor vele jaren woon- of werkplezier.

Schilder Breda, dubbele openslaande deuren met rolluik De vakschilders in Breda hebben de dubbele openslaande deuren in klassieke kleuren geschilderd.

100% duidelijkheid bij Schilder Breda

Vooraf komen we het werk opnemen en komen we tot een zeer gedetailleerde offerte over meerdere pagina's, waar niets in achterwege blijft. Deze offerte is altijd vrijblijvend. De geoffreerde prijs is altijd de prijs waarvoor wij ons werk opleveren. Geen verrassingen achteraf dus, maar 100% duidelijkheid. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten ons beoordelen met gemiddeld bijna een 9 - iets waar we heel trots op zijn. En zoals hierboven al gezegd: Wij zien heel graag onze klanten in Breda ook klant blijven in Breda. En dat kan alleen als we ons woord houden en gegarandeerd goed schilderwerk afleveren tegen een vooraf afgesproken, eerlijke prijs.

Schilderwerk buiten in Breda

Bijna wekelijks bouwen wij onze steigers op in Breda en de nabije omgeving van Breda om weer een woning of bedrijfspand in een fraai, nieuw en beschermend jasje te steken. En is uw kantoorpand in Breda hoger dan drie verdiepingen, dan beschikken wij ook over professionele hoogwerkers. Uiteraard kunt u bij onze schilders ook terecht voor alle andere schilderwerkzaamheden.

Renovatie en houtrotherstel van deuren, ramen en kozijnen in de regio Breda

U kunt daarbij denken aan complete renovaties van uw kozijnen, ramen en deuren. Grondig herstel van houtrot, maar zelfs voor het renoveren van bijvoorbeeld een dakkapel, draaien wij onze hand niet om. Regelmatig onderhoud aan het schilderwerk is van groot belang. Vooral tijdens en vlak na de crisisjaren, zijn wij regelmatig achterstallig onderhoud tegengekomen. Soms door gebruik van minderwaardige verfsoorten, soms door uitgesteld onderhoud. Achteraf is dit altijd duurder, omdat het in veel gevallen noodzakelijk zal blijken om grotere herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Om dit te voorkomen maken veel van onze particuliere klanten gebruik van het HuisSchilderPlan van Sikkens. U bent dan altijd verzekerd van tijdige onderhoudswerkzaamheden en uw woning in Breda ziet er altijd piekfijn uit!

Schilder Breda, kozijn met rolluik Kozijn met bovenlichtjes en rolluik in Breda van een fraai nieuw uiterlijk voorzien.

Glaszetter Breda

Ook plaatsen onze vaklieden op regelmatige basis glas in de regio Breda. Vaak is dit om woningen of bedrijfspanden "groener" te maken en dus beter te isoleren door middel van het plaatsen van dubbele beglazing. Soms ook kan dit zijn vanwege bijvoorbeeld stormschade. Wij kunnen u goed adviseren over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van glas. Zo is er bijvoorbeeld ook geluidsisolerend glas, of drielaags glas voor een nog betere isolerende werking. Ook op estethisch gebied is er veel mogelijk, zoals het plaatsen van figuurglas bijvoorbeeld.

Binnenschilderwerk in Breda en omstreken

Daarnaast zijn onze vakschilders gespecialiseerd in het airless spuiten van latex om zo to een superstrak en in 1x dekkend resultaat te komen van bijvoorbeeld wanden of plafonds in Breda. Deze techniek wordt vaak toegepast bij de grotere oppervlakten, maar kan ook voor de particuliere markt interessant zijn. Het compleet vervangen van een keuken bijvoorbeeld kan aardig in de papieren lopen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de keuken te laten renoveren. Wij kunnen bijvoorbeeld de deuren van de keukenkastjes, de koelkast en de frontjes van de laden van een fraai nieuw uiterlijk voorzien, zodanig dat deze er weer uitzien alsof ze zo van de fabriek komen!

Huisschilder Breda

Zoekt u een huisschilder die voor uw bedrijfspand of woonhuis perfect schilderwerk aflevert? Dan bent u bij de huisschilders van het schilder bedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Een huisschilder in Breda die uw huis vakkundig van een nieuwe vers verflaag kan voorzien hebben wij zeker voor u. Als erkende Sikkens Vakschilder kunt u erop vertrouwen dat onze huisschilder in Breda goed schilderwerk aflevert voor uw kantoor of woning in Breda. We zijn er trots op dat we hoog scoren op klantenvertellen, veel van onze klanten zijn zeer tevreden met hun huisschilder in Breda van Koks Glas en Schilderwerken.

Huisschilder Breda aan het werk in een woning. Huisschilder Breda aan het werk in een woning.

Alle schilderwerkzaamheden in Breda worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen

Ons schildersbedrijf mag zich al meerdere jaren Sikkens Vakschilder noemen. Voor onze klanten betekent dit een extra stuk zekerheid, omdat Sikkens erachter staat. Wij worden ieder jaar gescreend en onze medewerkers moeten worden geschoold om aan de hoge eisen die door Sikkens gesteld worden, te kunnen blijven voldoen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat wij werken met de topkwaliteit schildermaterialen en verven van de firma Sikkens.

Schilder Breda, dubbele dakkapel Dubbele dakkapel van prachtige woning in Breda, vakkundig geschilderd door Koks Schilderwerken.

Het werkgebied Breda en omstreken waar Koks Schilderwerken schilderwerk van hoge kwaliteit aflevert.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs in Breda om u advies te geven en eventueel het gewenste schilderwerk in te meten om te komen tot een heldere offerte - zonder kleine lettertjes. Wij zullen u niet teleurstellen!

Schilder Breda schilderwerk dakkappel
Schilder Breda schilderwerk dakkappel.
Schilder Breda schilderwerk openslaande deuren
Schilder Breda schilderwerk openslaande deuren.
Schilder Breda schilderwerk erker
Schilder Breda schilderwerk erker.
Schilder Breda schilderwerk gevel woning
Schilder Breda schilderwerk aan gevel woning.
Schilder Breda schilderwerk kozijn met rolluik
Schilder Breda schilderwerk aan kozijn met rolluik.
Schilder Breda schilderwerk aan voordeur en kozijn
Schilder Breda schilderwerk aan voordeur en kozijn.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2022

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2022 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vanaf het eerste contactmoment t/m. realisatie van de opdracht een topbedrijf.: Bij Koks Schilderwerken komt het er op neer dat je makkelijk met ze in contact komt, waarna direct actie ondernomen wordt om de schade op te nemen en vervolgens een duidelijk advies met concurrerende offerte volgt. Na een noodreparatie wordt de schade daarna zo snel mogelijk hersteld. Alle zorgen worden je uit handen genomen. Zeker als je een schade voor anderen moet laten herstellen, is het wel zo prettig om later geen verwijten te krijgen dat je een beter bedrijf had moeten zoeken, want dat is er niet. Top Harald, zo brengen scherven in ieder geval geen ongeluk.!  


  Peter van Loon uit Rosmalen op 4/18/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Professioneel bedrijf met vakmensen die heel netjes werken: De opdracht, een nieuwe overkapping, werd binnen korte tijd aangenomen en met goede adviezen en zorgvuldigheid uitgevoerd. Prettige schilders in de omgang, aangestuurd door een vakman, waardoor de klus in enkele dagen geklaard kon worden. De verf zit er strak op en voor jaren gegarandeerd. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.  


  B. uit Rosmalen op 3/25/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Goed schilderwerk en vriendelijk personeel: Het schilderwerk is snel en goed uitgevoerd. De schilders zijn prettig in de omgang en denken met je mee. Voor een volgende klus zal ik ze weer inschakelen.  


  Maria uit Den Bosch op 2/12/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Uitstekend werk tegen goede prijs : Binnenwerk laten schilderen inclusief nieuwe kitranden. Ziet er weer goed en fris uit. Snelle reactie bij opvragen offerte en konden al binnen 3 weken beginnen.  


  Edwin uit Maliskamp op 2/5/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Snel en zorgvuldig.: Ondanks het slechte weer (sneeuwbuien) werden de ramen voortvarend en toch met de benodigde zorgvuldigheid geplaatst. Tijdens het werk kregen we ook nog tips over kitten en adviezen over te gebruiken verfsoorten.  


  Jan uit Vught op 1/25/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Perfect schilderwerk!: Koks Schilderwerken heeft onze benedenverdieping geschilderd. Het resultaat is perfect. Vakkundige en aardig personeel.  


  Maarten uit Den Bosch op 1/22/2023


  Beoordeling: 8 uit 10