Schilder Breda, vakkundig en vertrouwd schilderwerk voor uw woning of kantoorpand

Is uw woning, bedrijfspand, kantoor of horecagelegenheid in Breda of de regio Breda toe aan nieuw schilderwerk? Bij de vaklieden van Koks Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen alle schilderwerk binnen en buiten tot in de puntjes.

Schilder Breda voor vrijblijvend en eerlijk advies

Bij ons kunt u terecht voor eerlijk en vrijblijvend advies. Onze insteek is altijd om een goede relatie met onze klanten op te bouwen voor een lange periode. Dat betekent niets anders dan waar leveren voor uw geld en dat is wat onze schilders doen, iedere dag weer! Koks Schilderwerken maakt onderdeel uit van Sikkens Vakschilders. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw huis of bedrijfspand bij ons schildersbedrijf in vakkundige en vertrouwde handen is. En dat het door ons opgeleverde werk garant staat voor vele jaren woon- of werkplezier.

Schilder Breda, dubbele openslaande deuren met rolluik De vakschilders in Breda hebben de dubbele openslaande deuren in klassieke kleuren geschilderd.

100% duidelijkheid bij Schilder Breda

Vooraf komen we het werk opnemen en komen we tot een zeer gedetailleerde offerte over meerdere pagina's, waar niets in achterwege blijft. Deze offerte is altijd vrijblijvend. De geoffreerde prijs is altijd de prijs waarvoor wij ons werk opleveren. Geen verrassingen achteraf dus, maar 100% duidelijkheid. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten ons beoordelen met gemiddeld bijna een 9 - iets waar we heel trots op zijn. En zoals hierboven al gezegd: Wij zien heel graag onze klanten in Breda ook klant blijven in Breda. En dat kan alleen als we ons woord houden en gegarandeerd goed schilderwerk afleveren tegen een vooraf afgesproken, eerlijke prijs.

Schilderwerk buiten in Breda

Bijna wekelijks bouwen wij onze steigers op in Breda en de nabije omgeving van Breda om weer een woning of bedrijfspand in een fraai, nieuw en beschermend jasje te steken. En is uw kantoorpand in Breda hoger dan drie verdiepingen, dan beschikken wij ook over professionele hoogwerkers. Uiteraard kunt u bij onze schilders ook terecht voor alle andere schilderwerkzaamheden.

Renovatie en houtrotherstel van deuren, ramen en kozijnen in de regio Breda

U kunt daarbij denken aan complete renovaties van uw kozijnen, ramen en deuren. Grondig herstel van houtrot, maar zelfs voor het renoveren van bijvoorbeeld een dakkapel, draaien wij onze hand niet om. Regelmatig onderhoud aan het schilderwerk is van groot belang. Vooral tijdens en vlak na de crisisjaren, zijn wij regelmatig achterstallig onderhoud tegengekomen. Soms door gebruik van minderwaardige verfsoorten, soms door uitgesteld onderhoud. Achteraf is dit altijd duurder, omdat het in veel gevallen noodzakelijk zal blijken om grotere herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Om dit te voorkomen maken veel van onze particuliere klanten gebruik van het HuisSchilderPlan van Sikkens. U bent dan altijd verzekerd van tijdige onderhoudswerkzaamheden en uw woning in Breda ziet er altijd piekfijn uit!

Schilder Breda, kozijn met rolluik Kozijn met bovenlichtjes en rolluik in Breda van een fraai nieuw uiterlijk voorzien.

Glaszetter Breda

Ook plaatsen onze vaklieden op regelmatige basis glas in de regio Breda. Vaak is dit om woningen of bedrijfspanden "groener" te maken en dus beter te isoleren door middel van het plaatsen van dubbele beglazing. Soms ook kan dit zijn vanwege bijvoorbeeld stormschade. Wij kunnen u goed adviseren over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van glas. Zo is er bijvoorbeeld ook geluidsisolerend glas, of drielaags glas voor een nog betere isolerende werking. Ook op estethisch gebied is er veel mogelijk, zoals het plaatsen van figuurglas bijvoorbeeld.

Binnenschilderwerk in Breda en omstreken

Daarnaast zijn onze vakschilders gespecialiseerd in het airless spuiten van latex om zo to een superstrak en in 1x dekkend resultaat te komen van bijvoorbeeld wanden of plafonds in Breda. Deze techniek wordt vaak toegepast bij de grotere oppervlakten, maar kan ook voor de particuliere markt interessant zijn. Het compleet vervangen van een keuken bijvoorbeeld kan aardig in de papieren lopen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de keuken te laten renoveren. Wij kunnen bijvoorbeeld de deuren van de keukenkastjes, de koelkast en de frontjes van de laden van een fraai nieuw uiterlijk voorzien, zodanig dat deze er weer uitzien alsof ze zo van de fabriek komen!

Huisschilder Breda

Zoekt u een huisschilder die voor uw bedrijfspand of woonhuis perfect schilderwerk aflevert? Dan bent u bij de huisschilders van het schilder bedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Een huisschilder in Breda die uw huis vakkundig van een nieuwe vers verflaag kan voorzien hebben wij zeker voor u. Als erkende Sikkens Vakschilder kunt u erop vertrouwen dat onze huisschilder in Breda goed schilderwerk aflevert voor uw kantoor of woning in Breda. We zijn er trots op dat we hoog scoren op klantenvertellen, veel van onze klanten zijn zeer tevreden met hun huisschilder in Breda van Koks Glas en Schilderwerken.

Huisschilder Breda aan het werk in een woning. Huisschilder Breda aan het werk in een woning.

Alle schilderwerkzaamheden in Breda worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen

Ons schildersbedrijf mag zich al meerdere jaren Sikkens Vakschilder noemen. Voor onze klanten betekent dit een extra stuk zekerheid, omdat Sikkens erachter staat. Wij worden ieder jaar gescreend en onze medewerkers moeten worden geschoold om aan de hoge eisen die door Sikkens gesteld worden, te kunnen blijven voldoen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat wij werken met de topkwaliteit schildermaterialen en verven van de firma Sikkens.

Schilder Breda, dubbele dakkapel Dubbele dakkapel van prachtige woning in Breda, vakkundig geschilderd door Koks Schilderwerken.

Het werkgebied Breda en omstreken waar Koks Schilderwerken schilderwerk van hoge kwaliteit aflevert.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs in Breda om u advies te geven en eventueel het gewenste schilderwerk in te meten om te komen tot een heldere offerte - zonder kleine lettertjes. Wij zullen u niet teleurstellen!

Schilder Breda schilderwerk dakkappel
Schilder Breda schilderwerk dakkappel.
Schilder Breda schilderwerk openslaande deuren
Schilder Breda schilderwerk openslaande deuren.
Schilder Breda schilderwerk erker
Schilder Breda schilderwerk erker.
Schilder Breda schilderwerk gevel woning
Schilder Breda schilderwerk aan gevel woning.
Schilder Breda schilderwerk kozijn met rolluik
Schilder Breda schilderwerk aan kozijn met rolluik.
Schilder Breda schilderwerk aan voordeur en kozijn
Schilder Breda schilderwerk aan voordeur en kozijn.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2020

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2020 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Erg tevreden over Koks Schilderwerken: "Onze schilder Erik" hebben wij als heel prettig ervaren. Iedere ochtend om klokslag 7 uur in huis. Heel beleefd en netjes en goed werk. Denkt ook mee. Super.  


  Wim uit Rosmalen op 17-4-2021


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Net, strak en vriendelijk: Konden zeer snel al starten. Netjes alles afgeplakt en vervolgens mooi en strak alles afgewerkt. Schilders waren erg vriendelijk en hebben nog wat extra tips gegeven voor de bovenverdieping die wij zelf aan het schilderen waren. Dat allemaal voor een goede prijs.  


  Bas uit 's-Hertogenbosch op 1-4-2021


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Deskundig en snel: Harold Kok is betrokken, denkt mee, geeft eerlijk advies (ook als dat juist een minder grote opdracht betekent) en zorgt dat het snel geregeld is.  


  Ananka uit Den Bosch op 28-3-2021


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goed en grondig gewerkt.: Het plaatsen van een nieuwe, dubbele, ruit kon op korte termijn geregeld worden. Het werk werd goed en zorgvuldig uitgevoerd tegen een redelijk tarief.  


  Adrianus uit ‘s-Hertogenbosch op 27-3-2021


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Goede afspraken, secuur werk en vriendelijk personeel: Ik heb nu twee keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf en heb beide keren de hulp als zeer prettig ervaren. Het begon al bij het meedenken over wat wel en wat niet schilderen buiten. Harold heeft goed geadviseerd en in tegenstelling tot de andere schilders die hier een offerte hebben gemaakt, ging Harold niet voor puur het commerciële gewin. Deze oprechtheid sprak mij enorm aan, waardoor de keuze duidelijk was. De mannen die kwamen schilderen waren allemaal erg vriendelijk en echt vakliefhebbers. Dat merkte ik door de totale transparantie en discussies die ze met elkaar voerden over het werk. Na deze schilderklus heb ik Koks ook benaderd voor de nok op mijn dak. Ook bij deze klus was het opgeleverde werk ons goed bevallen. Ik kan Koks Schilderwerken iedereen die op zoek is naar een goede schilder van harte aanbevelen!  


  Robert-Jan uit Den Bosch op 5-2-2021


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Fijn bedrijf, goed resultaat: Duidelijke communicatie, hadden er snel tijd om de werkzaamheden uit te voeren en het resultaat is geheel naar wens. Aanrader.  


  M uit Waalwijk op 28-1-2021


  Beoordeling: 9 uit 10