Schilder Veghel, uw kantoorpand of woning verdient vertrouwd en vakkundig schilderwerk.

Het kan zijn dat uw horecagelegenheid, kantoor, bedrijfspand of woning in Veghel toe is aan nieuw schilderwerk. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres want Koks Glas en Schilderwerken heeft als Sikkens vakschilder vaklieden voor u beschikbaar. Zij gaan voor u aan de slag als binnenschilder of buitenschilder en verzorgen hun schilderwerk voor u altijd tot in de puntjes.

Schilder Veghel, voor advies wat eerlijk en vrijblijvend is

Vrijblijvend en eerlijk avies is wat ons schildersberijf in Veghel wil geven. Een goede relatie opbouwen voor een lange periode is altijd onze insteek. Een schilder in Veghel van Koks Glas en Schilderwerken wil dit waarmaken en u waar voor u geld geven, iedere dag weer! Ons schildersbedrijf is onderdeel van Sikkens Vakschilders. Bij ons schildersbedrijf is uw woonhuis of bedrijfspand in vertrouwd en vakkundige handen, hier kunt u op vertrouwen vanwege onze vermelding als Sikkens Vakschilders. Het schilderwerk wat door onze schilders in Veghel wordt opgeleverd staat garant voor jaren van werk- of woonplezier.

Onze buitenschilder in Veghel van ons schildersbedrijf heeft schilderwerk gelevert aan een woning. Onze buitenschilder in Veghel van ons schildersbedrijf heeft schilderwerk gelevert aan een woning.

Schilder Veghel met 100% duidelijkheid

Om een zeer gedetailleerde offerte te kunnen maken (soms over meerdere pagina's) is het nodig om vooraf langs te komen en samen met u het werk op te nemen. We zorgen dan dat er niets achterwegen blijft en deze offerte is uiteraard altijd vrijblijvend. Wij leveren het werk altijd op voor de geoffreerde prijs zodat er achteraf geen verassingen zijn maar 100 procent duidelijkheid. Onze klanten beoordelen ons dan ook niet voor niets gemiddeld met bijna een 9 en daar zijn we trots op! Dat klanten in Veghel ook terugkerende tevreden klant in Veghel blijven is iets wat we graag zien. Om dat te bewerkstelligen kan het niet anders dan dat een schilder in Veghel goed schilderwerk aflevert en ons schildersbedrijf in Veghel er garant voor staat. Dit voor een eerlijke en vooraf afgesproken prijs.

Huisschilder Veghel

Zoekt u een huisschilder die voor uw bedrijfspand of woonhuis perfect schilderwerk aflevert? Dan bent u bij de huisschilders van het schilder bedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Wij hebben een huisschilder in Veghel voor u die uw huis vakkundig van een verse nieuwe verflaag kan voorzien. Goed schilderwerk is het visitekaartje van uw kantoor of woning in Veghel, onze huisschilder in Veghel maakt dat als erkende Sikkens Vakschilder zeker waar, daar kunt u op vertrouwen. Dat is ook wat veel van onze tevreden klanten in Veghel vinden van een huisschilder van Koks Glas en Schilderwerken want we scoren hoog op klantenvertellen en daar zijn we trots op.

Huisschilder Veghel aan het werk in een woning. Huisschilder Veghel aan het werk in een woning.

Buitenschilder Veghel

Wanneer we een bedrijfspand of woning in Veghel, en nabije omgeving van Veghel, in een beschermend fraai nieuw jasje gaan steken bouwen wij eerst onze steigers op. Professionele hoogwerkers staan tot onze beschikking wanneer uw kantoorpand hoger is dan drie verdiepingen. Voor alle andere schilderwerkzaamheden kunt u uiteraard ook terecht bij onze schilder in Veghel.

Schilder Veghel, houtrotherstel en renovatie van kozijnen, ramen en deuren in de regio Veghel

Denkt u aan renovaties van complete deuren, ramen of kozijnen dan is dat voor ons schildersbedrijf in Veghel geen probleem. Wij draaien onze hand niet alleen om voor het grondig herstellen van houtrot maar ook voor bijvoorbeeld een dakkapel wat gerenoveerd kan worden. Het is van groot belang om regelmatig onderhoud te plegen aan het schilderwerk. Tijden en vlak na de crisisjaren die al een tijd achter ons liggen zijn wij vaak achterstallig onderhoud tegengekomen. De ene keer door onderhoud wat is uitgesteld en de ander keer doordat er verfsoorten zijn gebruikt die minderwaardig zijn. Het gevolg is vaak dat grotere herstelwerkzaamheden noodzakelijk zijn wat achteraf altijd duurder is om uit te voeren.

Het HuisSchilderPlan van Sikkens is er om dit te voorkomen en hier maken veel particuliere klanten van ons gebruik van. Uw woning in Veghel ziet er dan altijd piekfijn uit en u bent verzekerd van onderhoudswerkzaamheden die tijdig worden uitgevoerd!

Schilder Veghel, overkapping en buitenschilderwerk aan woning door ons schildersbedrijf in Veghel. Schilder Veghel, overkapping en buitenschilderwerk aan woning door ons schildersbedrijf in Veghel.

Glaszetten door schilder Veghel

In de regio Veghel plaatsen onze vaklieden ook vaak glas. Dit is ten behoeve van het 'groener' maken van bedrijfspanden en woningen door dubbele beglazing te plaatsen die beter isoleren en duurzaam zijn. Het komt ook wel voor dat er stormschade is geweest en het daarom nodig is glas te zetten. Op het gebied van glas zijn er verschillende mogelijkheden, hierover kunnen wij u goed adviseren. Denk bijvoobeeld aan glas met 3 lagen voor een nog beter isolerende werking of geluidsisolerende eigenschappen. Daarnaast zijn er op estethisch gebied mogelijkheden zoals figuurglas wat geplaats kan worden.

Binnenschilder Veghel en omstreken

Een binnenschilder in Veghel van Koks Glas en Schilderwerken is gespecialiseerd in het airless spuiten van latex voor een resultaat wat superstrak is en in 1 keer dekt. Denk aan het spuiten van wanden of plafonds van uw woonhuis of bedrijfspand in Veghel. Op grotere oppervlakten wordt deze techniek vaak toegepast maar ook voor de particuliere markt kan het interessant zijn. Het loopt aardig in de papieren om een keuken compleet te vervangen. Daarom kiezen veel mensen voor de optie om de keuken te renoveren. Frontjes van laden, de koelkast en keukenkastjes kunnen wij voorzien van een nieuw fraai uiterlijk waarbij het lijkt dat ze er weer uitzien alsof ze zo uit de fabriek komen!

Schildersbedrijf Koks Glas- en Schilderwerken B.V. levert in het werkgebied Veghel en omstreken hoge kwaliteit schilderwerk af.

In Veghel worden alle schilderwerkzaamheden volgens de hoogste kwaliteitseisen uitgevoerd

Al vele jaren mag ons schildersbedrijf zich Sikkens Vakschilder noemen. Omdat Sikkens achter ons staat betekend dit voor onze klanten een extra stuk zekerheid. Onze vakschilders worden doorlopend geschoold om aan de hoge eisen van een screening van Sikkens te kunnen voldoen, en dit te kunnen blijven voldoen. U bent er verzekerd van dat wij werken met verven en schildersmaterialen van Sikkens topkwaliteit.

Schilder Veghel, herstelwerkzaamheden aan gevel monumentaal pand zijn nodig door ons schildersbedrijf in Veghel. Schilder Veghel, herstelwerkzaamheden aan gevel monumentaal pand zijn nodig door ons schildersbedrijf in Veghel.

Neem nu contact op met ons. Geheel vrijblijvend komen wij graag bij uw woonhuis of bedrijfspand in Veghel langs om het schilderwerk wat u wenst op te meten en tot een heldere offert, zonder klein lettertjes, te komen. Doe het vandaag nog, u zult niet teleurgesteld worden door ons!

Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met garagedeur.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met garagedeur.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met overkapping.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met overkapping.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met openslaande deuren.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met openslaande deuren.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met openslaande deuren.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met openslaande deuren.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met garagedeur.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met garagedeur.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met overkapping.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met overkapping.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met overkapping.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met overkapping.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met dakkappel.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan woonhuis met dakkappel.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buiten schilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Buitenschilder Veghel schilderwerk aan voorgevel monumentaal pand.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vrolijk, vriendelijk en goede service: De schilders waren ontzettend vriendelijk, vrolijk. Communiceerden op tijd of ze kwamen of niet (als het regende kan er natuurlijk niet geschilderd worden). Dus je wist waar je aan toe was. Als je vroeg of ze nog ergens een puntje op de i wilden zetten was dit nooit een probleem en werd alles tot in de puntjes opgelost en gemaakt. Ze overlegden keuzes die ze maakten, wat onze voorkeur had. Wij zijn ontzettend tevreden en blij met het resultaat van het schilderwerk. Ik heb een tip, als er gerookt wordt of gegeten wordt in de tuin of rondom het huis, is het fijn als dit ook aan het einde van de dag wordt opgeruimd in de prullenbak. Dit is overigens aan het einde van het schilderwerk wel netjes opgeruimd.  


  T. uit Rosmalen op 6/5/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Prima kwaliteit en goede communicatie: Schilders hebben prima kwaliteit geleverd. Communicatie was prima. Snelle reactie na verzoek voor offerte  


  J de Best uit 's-Hertogenbosch op 4/28/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


  Frank uit Vught op 4/15/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


  Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


  roos uit Nijmegen op 2/25/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


  Stefan uit Breda op 2/17/2024


  Beoordeling: 10 uit 10