Schilder Tilburg - vakkundig schilderwerk

Uw woning of bedrijfspand geschilderd voor een prettige prijs

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf in Tilburg of de omgeving van Tilburg, zoek dan niet verder! De vakschilders van Koks Schilderwerken leveren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, zowel voor woningen als bedrijfspanden. Wij zullen uw wensen met oog voor detail in behandeling nemen. Wij zijn al vele jaren actief in de omgeving van Tilburg en veel woningen en bedrijfspanden in de regio Tilburg zijn door ons prachtig geverfd, zodat deze er weer voor vele jaren tegenaan kunnen!

Koks Schilderwerken mag zich officieel Sikkens Vakschilder noemen, wat betekent dat uw pand bij ons in vertrouwde en vakkundige handen is. De eisen om Sikkens Vakschilder te worden zijn streng en daarom is lang niet ieder schildersbedrijf hierbij aangesloten. Eén van de eisen is dat onze schilders ieder jaar worden bijgeschoold, zodat zij kennis hebben van de nieuwste schildertechnieken, materialen en ook regelgeving omtrent milieu en veiligheid.

Onze schilders in Tilburg zijn er voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden!

Renovatie van schilderwerk / houtrot

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het renoveren van dakgoten, kozijnen en deuren. Wij komen vaak houtrot tegen als schilder in Tilburg, wat vaak wordt veroorzaakt door achterstallig onderhoud, maar ook door onvakkundig schilderwerk. U kunt op ons vertrouwen om houtrotherstel en houtrotrenovatie in Tilburg vakkundig voor u uit te voeren. Zo ziet ons opgeleverde schilderwerk er weer uit als nieuw, en kunnen bijvoorbeeld uw kozijnen er weer jaren tegenaan.

U kunt ook bij ons terecht voor het renoveren van uw keuken in Tilburg. Waarom een dure, nieuwe keuken aanschaffen als u er ook voor kunt kiezen om bijvoorbeeld uw keukendeurtjes en laden een nieuw frontje te geven? Of u kunt ze airless laten spuiten. Op deze manier kunt u tot wel duizenden euro’s besparen terwijl uw keuken er toch uitziet als nieuw! Voor meer informatie over het spuiten van uw keuken, klik hier.

Schilder Tilburg, schilderwerk 18 woningen voor VVE Schilder Tilburg, schilderwerk 18 woningen voor VVE.

Buitenschilderwerk Tilburg

Het meeste schilderwerk dat wij uitvoeren in Tilburg is buitenschilderwerk. De Nederlandse weersomstandigheden zorgen ervoor dat woningen en bedrijfspanden in Tilburg om de 5 of 6 jaar opnieuw geschilderd moeten worden. De zonkant van uw pand heeft in vergelijking met de schaduwkant wel meer te verduren. Wij kunnen ook samen met u een meerjaren onderhoudsplan opstellen. Hiermee bespaart u op de langere termijn kosten en bent u ervan verzekerd dat uw woning of bedrijfspand altijd in prima conditie zal verkeren. Wij, als Sikkens Vakschilder, kunnen voor u een meerjaren onderhoudsplan opstellen via het Sikkens Huisschilderplan.

Koks Schilderwerken, uw Sikkens Vakschilder voor Tilburg en omgeving.

Schilder Tilburg, binnenschilderwerk

Wilt u uw wanden of plafonds van een mooie nieuwe kleur voorzien? Dan kunt u bij ons terecht! Natuurlijk zijn wij er ook voor al uw stucwerk. De binnenschilders van Koks Schilderwerken zijn bekend met alle technieken en kunnen verschillende soorten sierpleister aanbrengen. Denk hierbij aan spachtelputz, rustiekputz of granol. Wij zijn vaak in de regio Tilburg te vinden om dit perfect uit te voeren. Sierpleisterwerk is er in verschillende grofheden en kleuren, dus wij kunnen altijd met u overleggen wat uw wensen zijn zodat uw muren er fantastisch uit zien! Als u meer van een strak resultaat houdt, zijn onze binnenschilders ook bekwaam in het spuiten van uw plafonds of wanden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw wanden door ons schildersbedrijf in Tilburg te laten behangen. Naast het bekende papierbehang bestaat er ook glasweefselbehang, vliesbehang, vinylbehang en acrylbehang. Dit is natuurlijk allemaal in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Laat u dan vrijblijvend door Koks Schilderwerken in Tilburg adviseren.

Ook op lastig bereikbare plaatsen kan uw schilder in Tilburg uit de voeten. Ook op lastig bereikbare plaatsen kan uw schilder in Tilburg uit de voeten.

Glaszetter Tilburg

Heeft uw woning nog altijd enkelglas maar bent u geïnteresseerd in het zetten van dubbelglas? Onze glaszetters bij Koks Schilderwerken plaatsen graag isolatieglas voor uw woning of bedrijfspand in Tilburg. Meestal is het mogelijk om uw raam of kozijn aan te passen zodat wij dubbelglas kunnen plaatsen. Dit is ook mogelijk voor ramen met roedes. Door het plaatsen van isolatieglas kunt u jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen. Daarnaast wordt wonen ook aanzienlijk comfortabeler! Benieuwd naar de prijs van het plaatsen van HR++ Hoog Rendement dubbelglas en hoeveel u hiermee jaarlijks kunt besparen? U kunt dit bij ons geheel vrijblijvend voorrekenen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij komen graag bij u langs in Tilburg om met u te overleggen en het gewenste schilderwerk op te nemen, waarna we een glasheldere offerte zullen aanbieden. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend! Wij kunnen u daarnaast ook altijd adviseren op het gebied van kleuren en materialen.

Huisschilder Tilburg

Bent u op zoek naar een huisschilder in Tilburg voor perfect afgeleverd schilderwerk aan uw huis of bedrijfspand? Dan bent u bij de huisschilders van het schildersbedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Wij hebben een huisschilder in Tilburg voor u die uw huis vakkundig van een verse nieuwe verflaag kan voorzien. U kunt erop vertrouwen dat onze huisschilder in Tilburg als erkende Sikkens Vakschilder goed schilderwerk aflevert, het is namelijk het visitekaartje van uw woning of kantoor in Tilburg. Een huischilder in Tilburg van Koks Glas en Schilderwerken mag trots op zijn werk zijn want onze klanten waarderen ons met een hoog cijfer op klantenvertellen.

Huisschilder Tilburg aan het werk in een woning. Huisschilder Tilburg aan het werk in een woning.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2020

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2020 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Snel en goed werk: Personeel is deskundig, werkt snel met een goed resultaat  


  Har Pijnenburg uit Rosmalen op 3-11-2022


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Fantastisch buiten schilderwerk afgeleverd: Zeer netjes en nauwkeurig schilderwerk afgeleverd. Ons jaren ‘30 huis ziet er weer geweldig uit! Betrouwbare medewerkers en denken met je mee. Zeer bedankt Jürgen, Erik, Mickel en Basilli.  


  Jeroen uit s-Hertogenbosch op 28-10-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geweldig bedrijf: Ik was reeds lang op zoek naar een goede schilder. Maar allemaal geen tijd. Je kan maanden en maanden wachten tot ze eens kunnen of zo. Via de kinderen die samen spelen en vriendinnen zijn leerden wij Harold Koks kennen. Harold ik zie dat jij een schildersbedrijf hebt.. zou je misschien eens ooit als het uitkomt ons huis kunnen schilderen? (zie de zinopbouw.. ik dacht dat wordt weer september 2023 of zo..) Ja hoor. Wanneer kan het? Volgende week woensdag? Eeehhhh ... OKE! haha. Wat een verademing op zo een manier! Ze hebben met 4 professionals in 1 week het hele huis gedaan. En het is prachtig geworden. Ze werken super netjes (alles afplakken, beschermen, incl. het straatwerk) alles is opnieuw gekit, nieuwe glaslatten, etc en het is super strak. Het ziet er weer geweldig uit. Ook de nazorg is perfect. Ze ruimen alles netjes op, maken alles weer aan kant, nemen zelf al het afval mee, etc. Een uitgebreide review voor een uitgebreid karwei. Superbedrijf!  


  Edwin uit Rosmalen op 24-7-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Koks Schilderwerken hebben vakwerk geleverd: Koks Schilderwerken hebben mooi werk opgeleverd. Ik ben onder de indruk van het eindresultaat en de manier waarop zij werken. Alles wordt netjes afgeplakt, daarna secuur geschilderd en alles wordt weer netjes opgeruimd. Helemaal goed.  


  Stefan uit Rosmalen op 18-7-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goede communicatie, alles is volgens afspraak verlopen, er wordt netjes gewerkt, echte vakmannen!: Mijn huis staat weer strak in de lak!  


  Joris uit Den Bosch op 23-6-2022


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Echt vakmanschap : Het team van Koks Schilderwerken heeft bij ons de kozijnen en deuren uitstekend gerenoveerd en geschilderd. Doordat ze diverse vakmannen onder één dak hebben, kon de klus binnen twee weken geklaard zijn. Het team werkt vakkundig, professioneel en netjes. Zij zijn prettig in de omgang, overleggen en geven advies. Harold, Jürgen, Maikel, Sevas en Abdul heel erg bedankt!! Wij kunnen Koks Schilderwerken absoluut aanbevelen.  


  Chris en Mayke uit ‘s-Hertogenbosch op 20-6-2022


  Beoordeling: 10 uit 10