Keukens spuiten Den Bosch

In de meeste woningen - ook die in Den Bosch - is de keuken het hart van het huis. Na verloop van tijd kan er slijtage ontstaan, of raakt u simpelweg uitgekeken op die oude keukenkastjes. Vaak wordt dan direct gedacht aan een complete vervanging van de keuken. Uiteraard kan dit aardig in de papieren lopen.

Een uitstekend alternatief kan zijn het laten renoveren van uw keuken, door onder andere de frontjes van uw keukenkastjes vakkundig te laten spuiten. Deze methode is een stuk vriendelijker voor het budget dan het laten plaatsen van een compleet nieuwe keuken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte.

Keuken spuiten Keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Waarom zou u eigenlijk uw keuken willen overspuiten? Daarvoor zijn meerdere redenen te bedenken:

 • Uw keuken is op zich nog prima maar de kleur vindt u niet meer mooi, is gedateerd of u bent er op uitgekeken.
 • U bent eigenaar van een nieuwe woning maar de kleur van de keuken is niet uw smaak.
 • U wilt uw huis opknappen en ook de keuken vernieuwen met een frisse moderne look.
 • U wilt een nieuwe keuken maar vindt het te duur of u heeft er het budget eigenlijk niet voor.
 • Er is schade ontstaan aan uw keuken maar de deurtje zijn nog in goede staat.
 • Uw huis staat te koop maar meestal valt de keuken niet in de smaak.

Wat zijn de mogelijkheden bij keuken spuiten

Bij het spuiten van een keuken zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt. Wat bij het spuiten van keukens vaak voorkomt is dat de folie loslaat bij een MDF keuken. Er zijn ook andere materiaalsoorten die bij het spuiten van een keuken voorkomen zoals:

 • MFD Keukens
 • Folie keukens
 • Gefineerde keukens
 • Hoogglans of zijdeglans gespoten keukens
 • Geschilderde keukens
 • Andere soorten keukens zijn mogelijk in overleg

Keuken spuiten Keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Keuken spuiten: kleur, laksoorten en materialen

Keukens van allerlei verschillende soorten materialen kunnen we voorzien van een mooie nieuwe laklaag. Dit geeft uw gespoten keuken een compleet nieuwe look. Herstellen in de oude, originele kleur kan bij keukens spuiten natuurlijk ook. Voor het afwerken met lak en kleuren zijn er verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen, denk aan:

 • Kleurlakken in hoogglans, matte of zijdeglans
 • Blanke lakken bij houtsoorten waar de structuur of nerf bijvoorbeeld zichtbaar moet blijven
 • Blanke lak om krassen te herstellen

Keuken spuiten Keuken spuiten: wij beschikken over een veilige en duurzame spuitcabine die aan de huidige normen voldoet.

Bij het spuiten van keukens zijn alle kleuren mogelijk. Wilt u nieuwe greepjes dan kunnen wij hier rekening mee houden. Andere gewenste aanpassingen of het verplaatsten van handgrepen kan natuurlijk ook bij een keuken spuiten.

Het kan natuurlijk zijn dat u niet de hele keuken wilt spuiten maar enkele reparaties wilt uitvoeren. Naast het spuiten van uw keuken kunnen wij u hiervoor ook van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte.

Interieur spuiten: folie laat los van fronten en deuren

Een probleem wat regelmatig voorkomt is dat folie van frontjes en deuren van een keuken loslaat. Wanneer de folie loslaat is het van belang deze op de juiste manier te herstellen.

Folie spuiten Folie spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2023

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2023 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Prima kwaliteit en goede communicatie: Schilders hebben prima kwaliteit geleverd. Communicatie was prima. Snelle reactie na verzoek voor offerte  


  J de Best uit 's-Hertogenbosch op 4/28/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Geheel volgens planning, problemen gelijk opgelost en goede kwaliteit: Koks heeft bij ons zowel glas vervangen als al het buitenschilderwerk gedaan. Koks was snel beschikbaar, informeerde en adviseerde ons vooraf goed over de opties en heeft het werk uitgevoerd conform planning. Toen wij op verschillende punten houtrot bleken te hebben, hebben zij dit met de beschikbare timmermannen ook binnen de geplande tijd voor het werk kunnen oplossen, tot aan vervanging van een dakgoot toe (met hulp van loodgieter). Daarnaast heeft Koks ons fijn geadviseerd over enkele schilderklussen die wij zelf gingen oppakken.  


  Frank uit Vught op 4/15/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Fijne mensen die goed werk afleveren : Bij ons is al het buiten schilderwerk aangepakt: dakkapellen, raam- en deur-partijen, bergingsbedrijf en boeiborden. Daarnaast is al het kitwerk vervangen en in onze punt glas-pui alle neuslatten. Ook is het kitwerk in de keuken vervangen en hebben ze een draai-kiepraam gemaakt. Het werk is met eigen ladders, steigers én hoogwerker gedaan. Fijne mensen in de omgang, zelfstandig/zelfvoorziening en prima afstemming.  


  Arjen uit Rosmalen op 4/14/2024


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Zeer snelle actie en goed werk: Voortvarend is de klus opgepakt (schilderen binnendeuren). We zijn heel blij met het resultaat.  


  roos uit Nijmegen op 2/25/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Zeer tevreden : In amper 4 dagen hangen onze perfect gespoten (7!) deuren weer in de sponningen. Deuren gehaald en gebracht, zeer goede communicatie en heel tevreden over het resultaat!! Zeer aan te bevelen  


  Stefan uit Breda op 2/17/2024


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Goed: 2 keukenramen vervangen Snelle reactie, werk is op korte termijn gedaan, het eindresultaat is goed.  


  Inge uit Rosmalen op 2/16/2024


  Beoordeling: 10 uit 10