Keukens spuiten Den Bosch

In de meeste woningen - ook die in Den Bosch - is de keuken het hart van het huis. Na verloop van tijd kan er slijtage ontstaan, of raakt u simpelweg uitgekeken op die oude keukenkastjes. Vaak wordt dan direct gedacht aan een complete vervanging van de keuken. Uiteraard kan dit aardig in de papieren lopen.

Een uitstekend alternatief kan zijn het laten renoveren van uw keuken, door onder andere de frontjes van uw keukenkastjes vakkundig te laten spuiten. Deze methode is een stuk vriendelijker voor het budget dan het laten plaatsen van een compleet nieuwe keuken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte.

Keuken spuiten Keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Waarom zou u eigenlijk uw keuken willen overspuiten? Daarvoor zijn meerdere redenen te bedenken:

 • Uw keuken is op zich nog prima maar de kleur vindt u niet meer mooi, is gedateerd of u bent er op uitgekeken.
 • U bent eigenaar van een nieuwe woning maar de kleur van de keuken is niet uw smaak.
 • U wilt uw huis opknappen en ook de keuken vernieuwen met een frisse moderne look.
 • U wilt een nieuwe keuken maar vindt het te duur of u heeft er het budget eigenlijk niet voor.
 • Er is schade ontstaan aan uw keuken maar de deurtje zijn nog in goede staat.
 • Uw huis staat te koop maar meestal valt de keuken niet in de smaak.

Wat zijn de mogelijkheden bij keuken spuiten

Bij het spuiten van een keuken zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt. Wat bij het spuiten van keukens vaak voorkomt is dat de folie loslaat bij een MDF keuken. Er zijn ook andere materiaalsoorten die bij het spuiten van een keuken voorkomen zoals:

 • MFD Keukens
 • Folie keukens
 • Gefineerde keukens
 • Hoogglans of zijdeglans gespoten keukens
 • Geschilderde keukens
 • Andere soorten keukens zijn mogelijk in overleg

Keuken spuiten Keuken spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Keuken spuiten: kleur, laksoorten en materialen

Keukens van allerlei verschillende soorten materialen kunnen we voorzien van een mooie nieuwe laklaag. Dit geeft uw gespoten keuken een compleet nieuwe look. Herstellen in de oude, originele kleur kan bij keukens spuiten natuurlijk ook. Voor het afwerken met lak en kleuren zijn er verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen, denk aan:

 • Kleurlakken in hoogglans, matte of zijdeglans
 • Blanke lakken bij houtsoorten waar de structuur of nerf bijvoorbeeld zichtbaar moet blijven
 • Blanke lak om krassen te herstellen

Keuken spuiten Keuken spuiten: wij beschikken over een veilige en duurzame spuitcabine die aan de huidige normen voldoet.

Bij het spuiten van keukens zijn alle kleuren mogelijk. Wilt u nieuwe greepjes dan kunnen wij hier rekening mee houden. Andere gewenste aanpassingen of het verplaatsten van handgrepen kan natuurlijk ook bij een keuken spuiten.

Het kan natuurlijk zijn dat u niet de hele keuken wilt spuiten maar enkele reparaties wilt uitvoeren. Naast het spuiten van uw keuken kunnen wij u hiervoor ook van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte.

Interieur spuiten: folie laat los van fronten en deuren

Een probleem wat regelmatig voorkomt is dat folie van frontjes en deuren van een keuken loslaat. Wanneer de folie loslaat is het van belang deze op de juiste manier te herstellen.

Folie spuiten Folie spuiten: voorbeelden van spuitwerk.

Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2022

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2022 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Vanaf het eerste contactmoment t/m. realisatie van de opdracht een topbedrijf.: Bij Koks Schilderwerken komt het er op neer dat je makkelijk met ze in contact komt, waarna direct actie ondernomen wordt om de schade op te nemen en vervolgens een duidelijk advies met concurrerende offerte volgt. Na een noodreparatie wordt de schade daarna zo snel mogelijk hersteld. Alle zorgen worden je uit handen genomen. Zeker als je een schade voor anderen moet laten herstellen, is het wel zo prettig om later geen verwijten te krijgen dat je een beter bedrijf had moeten zoeken, want dat is er niet. Top Harald, zo brengen scherven in ieder geval geen ongeluk.!  


  Peter van Loon uit Rosmalen op 4/18/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Professioneel bedrijf met vakmensen die heel netjes werken: De opdracht, een nieuwe overkapping, werd binnen korte tijd aangenomen en met goede adviezen en zorgvuldigheid uitgevoerd. Prettige schilders in de omgang, aangestuurd door een vakman, waardoor de klus in enkele dagen geklaard kon worden. De verf zit er strak op en voor jaren gegarandeerd. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.  


  B. uit Rosmalen op 3/25/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Goed schilderwerk en vriendelijk personeel: Het schilderwerk is snel en goed uitgevoerd. De schilders zijn prettig in de omgang en denken met je mee. Voor een volgende klus zal ik ze weer inschakelen.  


  Maria uit Den Bosch op 2/12/2023


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Uitstekend werk tegen goede prijs : Binnenwerk laten schilderen inclusief nieuwe kitranden. Ziet er weer goed en fris uit. Snelle reactie bij opvragen offerte en konden al binnen 3 weken beginnen.  


  Edwin uit Maliskamp op 2/5/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Snel en zorgvuldig.: Ondanks het slechte weer (sneeuwbuien) werden de ramen voortvarend en toch met de benodigde zorgvuldigheid geplaatst. Tijdens het werk kregen we ook nog tips over kitten en adviezen over te gebruiken verfsoorten.  


  Jan uit Vught op 1/25/2023


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Perfect schilderwerk!: Koks Schilderwerken heeft onze benedenverdieping geschilderd. Het resultaat is perfect. Vakkundige en aardig personeel.  


  Maarten uit Den Bosch op 1/22/2023


  Beoordeling: 8 uit 10