Schilder Nijmegen, uw woning of bedrijfspand in vakkundige, vertrouwde schildershanden

U bent op zoek naar een schilder in Nijmegen of schildersbedrijf in de regio Nijmegen? Een bedrijf met oog voor detail, met een luisterend oor om uw wensen in kaart te brengen. Een schildersbedrijf ook waar u met een gerust hart uw Nijmeegse woning of bedrijfspand aan kunt toevertrouwen. U verwacht niets minder dan kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, maar wel tegen een redelijke prijs.

Dan heten wij u van harte welkom bij ons schildersbedrijf, Koks Schilderwerken. Wij zijn al vele jaren actief in de omgeving van Nijmegen en al veel woningen en bedrijfspanden in de regio Nijmegen zijn door ons van een prachtig nieuw en beschermend jasje voorzien.

Ons schildersbedrijf mag zich Sikkens Vakschilder noemen. Lang niet ieder schildersbedrijf mag zich Sikkens Vakschilder noemen, de eisen zijn streng. Zo worden onze schilders ieder jaar bijgeschoold, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, materialen, maar ook regelgeving m.b.t. milieu en veiligheid.

U kunt bij onze schilders in Nijmegen terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden.

Prachtig schilderwerk vide in Nijmegen Moderne woning in Nijmegen, prachtig schilderwerk door de vaklieden van Koks Schilderwerken.

Renovatie

Denk hierbij aan het renoveren van een dakkapel, dakgoten, kozijnen, deuren, et cetera. Houtrot is iets dat wij als schilder in Nijmegen maar al te vaak tegenkomen. Vaak is dit veroorzaakt door achterstallig onderhoud, maar soms ook door onvakkundig schilderwerk. Wij kunnen zeer vakkundig houtrotherstel en houtrotrrenovatie in Nijmegen uitvoeren, zodat bijvoorbeeld uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en ook weer vele jaren tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand zijn.

Maar ook het renoveren van uw keuken in Nijmegen behoort tot de mogelijkheden. In plaats van de dure aanschaf van een nieuwe keuken, kan het een goede (en vaak vergeten) optie zijn om bijvoorbeeld uw keukendeurtjes en laden te voorzien van een nieuw frontje. Of om deze airless te laten spuiten. U kunt hiermee tot wel duizenden euro's besparen, terwijl uw bezoekers toch zullen denken dat u een nieuwe keuken heeft. Voor meer informatie over het spuiten van keukens, kijk hier.

Huisschilder Nijmegen

Bent u op zoek naar een huisschilder in Nijmegen voor perfect afgeleverd schilderwerk aan uw huis of bedrijfspand? Dan bent u bij de huisschilders van het schilder bedrijf Koks Glas en Schilderwerken aan het juiste adres. Een huisschilder in Nijmegen om uw huis van een nieuwe verse verflaag te voorzien op een vakkundige manier hebben wij zeker voor u. Wij zijn Sikkens Vakschilder dus goed schilderwerk door onze huisschilder in Nijmegen is iets waar u op kunt vertrouwen want hier zijn strenge voorwaarden aan verbonden. Dat is ook wat veel van onze tevreden klanten in Nijmegen vinden van een huisschilder van Koks Glas en Schilderwerken want we scoren hoog op klantenvertellen en daar zijn we trots op.

Huisschilder Nijmegen aan het werk in een woning. Huisschilder Nijmegen aan het werk in een woning.

Buitenschilderwerk Nijmegen

Buitenschilderwerk in Nijmegen is wat het meest voorkomt voor ons schildersbedrijf. De weersomstandigheden in Nederland zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of woning in Nijmegen iedere 5 of 6 jaar opnieuw geschilderd moet worden. Hierbij geldt dat de zonkant van uw pand het iets zwaarder te verduren heeft dan de schaduwkant.

Wij kunnen met u ook een meerjaren onderhoudsplan afspreken. Op termijn bespaart u hiermee kosten en u kunt met een gerust gevoel slapen in de gedachte dat uw woning of bedrijfspand altijd in prima conditie verkeert. Als Sikkens Vakschilder doen wij dit via het Sikkens Huisschilderplan.

Groot Nijmegen is het werkgebied waar Koks Schilderwerken regelmatig tiptop schilderwerk aflevert.

Schilder Nijmegen, binnenschilderwerk

Als schilder in Nijmegen voorzien wij ook regelmatig wanden en plafonds van een mooie nieuwe kleur. Ook kunt u bij ons schildersbedrijf in Nijmegen terecht voor al het voorkomende stucwerk. Er zijn verschillende soorten sierpleister, zoals spachtelputz, rustiekputz of granol. De binnenschilders van Koks Schilderwerken zijn heel bekend met deze technieken en zijn regelmatig in Nijmegen en omstreken te vinden om deze werkzaamheden tot in perfectie uit te voeren. Sierpleisterwerk kan in verschillende grofheden en kleuren worden aangebracht, zodat er altijd precies voldaan kan worden aan uw wensen.

Schilderwerk trap en vide Nijmegen Prachtige, strakke afwerking van een woonkamer met vide en trapopgang naar de overloop van een schitterende woning in Nijmegen.

Voor een superstrak resultaat is het ook mogelijk om uw plafonds of wanden te laten spuiten.

Verder kunt u bij onze schilders in Nijmegen terecht voor het behangen van uw wanden. Er bestaan vele verschillende soorten behang. Denk daarbij niet alleen aan het van oudsher bekende en nog steeds veelgebruikte papierbehang, maar bijvoorbeeld ook aan glasweefselbehang, vliesbehang, vinylbehang en acrylbehang. Al deze verschillende soorten behang zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Laat u geheel vrijblijvend door ons schildersbedrijf in Nijmegen adviseren.

Glaszetter Nijmegen

Misschien is uw woning in Nijmegen nog altijd voorzien van enkelglas? De glaszetters van Koks Schilderwerken plaatsen graag isolatieglas voor uw bedrijfspand of woning in Nijmegen. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbelglas er in past. Dit geldt ook voor ramen met roedes.

Benieuwd naar de prijs voor het vervangen van enkelglas door HR++ Hoog Rendement dubbelglas en uw jaarlijkse besparing op energiekosten? Laat het ons u geheel vrijblijvend voorrekenen. U kunt tot wel enige honderden euro's per jaar besparen. Bovendien wordt uw woning er een stuk comfortabeler van!

Schilderwerk in Nijmegen van hoge kwaliteit

Ons schildersbedrijf mag zich als één van de weinige schildersbedrijven in Nijmegen "Sikkens Vakschilder" noemen. Dit betekent dat al onze vaklieden daadwerkelijk vakschilder zijn en moeten voldoen aan de hoge eisen die door Sikkens gesteld worden. Zo bent u er zeker van dat uw woning of bedrijf in Nijmegen of de regio Nijmegen, door de beste schilder in de verf wordt gezet en dat de allerbeste schilderproducten en schildertechnieken gebruikt worden.

Vloer in Nijmegen strak afgewerkt door Koks Schilderwerken. Superstrakke afwerking van een vloer door Koks Schilderwerken in Nijmegen.

Neem de proef op de som en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij u langs in Nijmegen om het gewenste schilderwerk op te nemen en met een haarscherpe en glasheldere offerte te komen. Geheel vrijblijvend uiteraard! Ook kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van bijvoorbeeld kleuren en materialen.

Schilder Nijmegen buitenmuur wit verven
Schilder Nijmegen buitenmuur wit verven.
Schilder Nijmegen buitenmuur afplakken
Schilder Nijmegen buitenmuur afplakken.
Schilder Nijmegen deur geschuurd
Schilder Nijmegen deur geschuurd.
Schilder Nijmegen deur herstel dorpel
Schilder Nijmegen deur herstel dorpel.
Schilder Nijmegen deur schilderen afgerond
Schilder Nijmegen deur schilderen afgerond.
Schilder Nijmegen dakkapel renovatie
Schilder Nijmegen dakkapel renovatie.
Schilder Nijmegen dakkapel schuren
Schilder Nijmegen dakkapel schuren.
Schilder Nijmegen steigerwerk
Schilder Nijmegen steigerwerk.
Schilder Nijmegen erker afplakken
Schilder Nijmegen erker afplakken.
Schilder Nijmegen erker wit verven
Schilder Nijmegen erker wit verven
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen klantenvertellen
De Betere Schilder
Klanttevredenheid Award 2020

De Betere Schilder Klanttevredenheids Award 2020 - Koks Glas en Schilderwerken B.V.

Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

 •   Aan te bevelen schildersbedrijf: Wij zijn erg blij met de werkzaamheden welke Koks Schilderwerken heeft uitgevoerd aan ons huis. Er is heel secuur en netjes gewerkt. Schilders zijn aardig. Voor onze volgende schilderklussen denken wij zeker aan Koks Schilderwerken.  


  Monique van der Krabben uit 's-Hertogenbosch op 29-11-2021


  Beoordeling: 8 uit 10
 •   Tevreden : Prima  


  Ton uit Vlijmen op 27-11-2021


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Prima vakwerk en goed meegedacht: De schilders hebben netjes gewerkt en zijn prettig in de omgang. Het werk is goed en zorgvuldig uitgevoerd. En er is goed advies gegeven. Bij een volgende klus zal ik Koks weer inschakelen.  


  Maria uit Den Bosch op 24-11-2021


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Top gewerkt!: Schilderwerk is top en het was geen probleem om extra werk te doen. Heel fijn om gebruik te kunnen maken van lokale connecties voor oa stukadoor- en behangwerk, elektriciën en loodgieter. Aanrader!!!  


  Sanne uit Rosmalen op 17-11-2021


  Beoordeling: 9 uit 10
 •   Snel, net en vakkundig werk.....: We hadden een schilder die op het laatste moment liet afweten, terwijl het verhuisbedrijf een week later voor de deur zou staan. We hebben contact gelegd met Harold op dinsdagavond, donderdag stond hij met een team voor de deur. Binnen 4 dagen is alles gerepareerd en opnieuw geverft. Top dat hij heeft meegedacht en ervoor heeft gezorgd dat het af is vóórdat de meubels komen. Heel blij mee.  


  Rens Zonnenberg uit Vught op 17-11-2021


  Beoordeling: 10 uit 10
 •   Prima geregeld en prettig in de omgang.: Ik heb buiten en binnen houtwerk laten doen en beneden de boel laten sauzen. Alles was prima geregeld, netjes afgedekt en besproken. Wanneer het weer tijd is klop ik weer bij Koks aan.  


  Marcel uit Teeuwen op 15-11-2021


  Beoordeling: 9 uit 10