Schilder Oisterwijk - Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Ons schildersbedrijf heeft in Oisterwijk een prachtige klassieke woning opnieuw in de verf mogen zetten. Deze woning is voorzien van een schitterende klassieke daklijst, veel raampartijen en een dakkapel. Al deze elementen zijn door onze vakschilders nauwkeurig geschuurd, gereinigd, in de grondverf gezet, gelakt en uiteindelijk afgelakt.

Naast het buitenschilderwerk, hebben onze schilders in Oisterwijk voor deze woning ook het complete binnenschilderwerk voor hun rekening genomen. De wanden zijn daarbij voorzien van nieuw stucwerk en in een bij de woning passende kleurstelling gesausd. Verder zijn ook de raamkozijnen binnen door de binnenschilder in Oisterwijk netjes geschilderd en gekit.

Zoekt u een schilder in Oisterwijk of in de omgeving van Oisterwijk en ook uw woning is hard toe aan een opknapbeurt door de schilder, aarzel dan vooral niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons schildersbedrijf op. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u op locatie in Oisterwijk het schilderwerk opnemen om een vrijblijvende offerte uit te brengen, zonder kleine lettertjes. Wij ontvangen u graag als klant, voor de lange termijn. Dus u kunt ervan op aan dat onze offerte scherp en eerlijk is en dat wij ons schilderwerk tot in de finnesse voor u uitvoeren.

Klassieke woning Oisterwijk voorzijde
Schilder Oisterwijk heeft de voorzijde van een prachtige klassieke woning in Oisterwijk geschilderd.
Klassieke woning Oisterwijk achterzijde
Ook de achterzijde van deze klassieke woning is door de schilder in Oisterwijk weer strak in de verf gezet.
Klassieke woning Oisterwijk detail voordeur
Detail van de voordeur van deze klassieke woning in Oisterwijk, netjes afgewerkt door ons schildersbedrijf in Oisterwijk.
Contactgegevens
Koks Glas- en Schilderwerken B.V.
Roskam 10
5258 JE Berlicum
KVK 73563498
Tel: 06-28127796
Klantbeoordelingen
Sikkens Vakschilder

Sikkens Vakschilders

Met Koks Schilderwerken haalt u voor uw woning of bedrijf in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken een Sikkens Vakschilder in huis!

Erkend Betere Schilder

Erkend Betere Schilder

Koks Schilderwerken mag zich ook Betere Schilder noemen. Dit betekent nog meer zekerheid voor u en uw woning of kantoorpand in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Veghel en Nijmegen en omstreken.

Schilderprojecten

Door ons gerealiseerde projecten

Neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten in o.a. Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Oss, Veghel, Berlicum, Drunen, Helmond, Rosmalen, Vlijmen, etc.

 

Koks Schilderwerken Vertrouwde topkwaliteit!

Waarom kiezen voor Koks Schilderwerken?

Vriendelijke service
Topkwaliteit
Open communicatie
Gunstig geprijsd
Flexibiliteit

Wat onze klanten zeggen

  •   Alles snel en vakkundig geschilderd en alle afspraken netjes nagekomen. Bedankt.  

    Wil Steenbakkers
  •   Goede afspraken kunnen maken en goed geschilderd. Ook is er netjes geschilderd, je ziet soms wel anders. Aardige mensen, dat scheelt ook alweer. Goed team.  

    Patrick Dekkers
  •   Van een uitgeleefde huurwoning naar een strak geheel. Harold, Ardie en Michael keurig gewerkt en de zaken volgens afspraak afgehandeld en spic en span. Perfect!  

    Nathalie van der Meijden